Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Pentru omul mândru astăzi de realizările lui tehnologice, prezentăm mai jos un film în care furnicile arată că au cel puțin la fel de multă creativitate ca un arhitect, la fel de multă inteligență ca un inginer, și hărnicie ca un om destoinic.

Omul care s-a lepădat de credință, cel plin de sine pentru descoperirile lui științifice, nu face decât să observe ceea ce Dumnezeu îi arătă în natură de la începutul lumii.

Au fost turnate 3 tone de timp de trei zile în tunelurile formate de furnici. După o lună au început excavările pentru a observa rezultatul. A durat săptămâni pentru a descoperi megalopolisul furnicilor.  Au fost scoase tone de pământ pentru a vedea structura orașului furnicilor. Orașul are autostrăzi subterane care conectează principalele zone și străzi adiacente care duc în zonele de interes. Tunelurile sunt realizate în așa fel încât să aibă ventilație și să asigure transportul cel mai scurt de la un punct la celălalt.

Totul pare că a fost realizat de un Arhitect, o singură minte. Acest oraș colosal a fost creat de o întreagă colonie de furnici, un super-organism, care s-au organizat și administrat așa de bine încât au construit o structură ce le era de strictă folosință pentru viața lor. Orașul are 15 metri pătrați și ajunge la 8 metri sub pământ. Pentru mărimea unei furnici orașul este extraordinar de mare.

Pentru a-l construi colonia a scos la suprafață 40 de tone de pământ, miliarde de furnici încarcate cu pământ au ajuns la suprafață. Fiecare încărcătură cântărind de 4 ori mai mult decât furnica. Raportat la dimensiunile omului, 1 kilometru metru pătrat de pămâmnt a fost cărat la suprafață de o furnică.

Este echivalentul construirii Marelui Zid Chinezesc. Este cu adevărat o minune a lumii.

Și gândiți-vă că astfel de orașe ale furnicilor se găsesc în întreaga lume... mii și miloane.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești