Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

„Tot binele şi tot răul izvorăsc din gânduri. Gândul este, aşadar, o uriaşă putere şi tărie. Gândul înrâureşte nu numai fiinţele raţionale şi lumea dobitoacelor; gândurile noastre au înrâurire şi asupra lumii plantelor, au înrâurire asupra a tot ceea ce vieţuieşte. Dacă avem gânduri de pace, de linişte, de bunătate şi de blândeţe, ele ne dau pace şi nouă, şi tuturor celor din jurul nostru, ele răzbat din noi.

Iar când suntem împovăraţi de multe griji, necazuri, atunci pizmuim mult şi suntem plini de ură faţă de mulţi – acestea sunt gânduri ucigătoare, care nimicesc pacea din lăuntrul nostru şi din jurul nostru, şi de aceea nu avem pace, nici linişte. Noi înşine nu suntem conştienţi de ceea ce facem în sânul familiei. Prin gândurile noastre, tulburăm adeseori pacea; facem din Rai, iad, prin gândurile noastre. Numai că sunt puţini cei care-şi vin în fire şi care înţeleg că din noi înşine, din gândurile noastre, izvorăşte şi binele, şi răul.”

(Starețul Tadei de la Mănăstirea Vitovnița)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești