Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Răspunsul: Ambele "știu" orientarea câmpului magnetic al Pământului.

În 2008, prestigiosul jurnal: Proceedings of the National Academy of Sciences din SUA (PNAS) a publicat o lucrare de cercetare despre felul în care vacile atunci când pasc pe un câmp au tendița să se alinieze cu câmpul magnetic al Pământului.

Acest fenomen nu se regăsește doar în cazul vacilor; multe animale precum căprioarele, păsările, broaștele țestoase, liliecii și chiar anumite bacterii, detectează câmpul magnetic al pământului pentru a se alinia sau pentru a naviga.

Faptul că atâtea făpturi vii au această abilitate este oarecum ironic, având în vedere că faimosul evoluționist J.B.S. Haldane a spus la un moment dat că evoluția nu poate da naștere la magneți.

Așa cum busolele magnetice sunt rezultatul designului și gândirii chibzuite, tot așa detectarea câmpului magnetic la animale trimite către un designer inteligent.

Sursa: Creation.com | Creation Clips

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești