Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Știai despre câmpul magnetic al Pământului că și-a schimbat direcția / s-a inversat - de mai multe ori în trecut. Dovada acestui fapt sunt rocile, pentru că atunci când lava se răcește, anumite granule minerale se aliniază cu câmpul magnetic al pământului, înregistrând astfel direcția câmpului magnetic la acel moment în piatra solidificată.

Mai de mult, majoritatea geologilor credeau că o singură schimbare de direcție / inversare a câmpului magnetic ar dura mii de ani. Totuși, fizicianul creaționist, dr. Russell Humphreys a presupus că această schimbare trebuie să aibă loc rapid pentru a confirma scara timpului din Biblie.

Prin urmare dr. Humphreys a presupus că ar trebuie să găsim firicele de lavă care s-au răcit rapid care să înregistreze astfel schimbările rapide ale câmpului magnetic.

Prezumpția s-a dovedit mai târziu corectă. Oamenii de știință au fost surprinși să observe schimbări mari ale câmpului magnetic care s-au întâmplat în decursul a câteva săptămâni pe un singur "râu" de lavă. Au publicat descoperirea apoi în literatura științifică.

Iată deci, o altă predicție științifică bazată pe istoria biblică, se dovedește a fi corectă.

Sursa: Creation.com | Creation Clips

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești