Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

2899359517_b8e7225f952899359517_b8e7225f95Imaginați-vă că este o dimineață plăcută de vară, aerul nu este încă fierbinte și încă te mai poți plimba pe stradă, fie că ești în concediu, fie că te îndrepți spre slujbă. Peste noapte, Dumnezeu a făcut ceai de tei și acum, ca într-o reclamă atrăgătoare, tot orașul este înmiresmat.

Diminețile de genul acesta nu prea îți dau avânt spre o nouă zi de lucru ci te îndeamnă mai degrabă la visare, așa că în loc să iei autobuzul două stații preferi să ocolești un pic pe străzile de la Grădina Icoanei... să te îndepărtezi de aglomerația orașului... să fii doar tu cu gândurile tale... să nu mai auzi frâne și claxoane... să respiri un pic de aer proaspăt cu aromă de tei... să stai un pic pe o bancă în curtea bisericii... să închizi ochii și să realizezi cât de aproape ești de Rai.

Se aud doar păsările care ciripesc voioase și laudă darul pe care îl au... distingi chiar mai multe voci în corul lor și te minunezi cum cântă la unison... deschizi ochii și tot ce vezi este liniște... vezi liniștea sufletească din tine, o liniște pe care în ultimul timp o căutai în orice... din păcate nu poți să stai mai mult de 10 minute... grăbit, cu ochii pe ceas, pașii tăi capătă din ce în ce mai multă amploare și în cateva minute ești în bulevard... claxoane... frâne... nervi... Instinctiv, îți întorci privirea spre locul care se afla doar la câteva sute de metri de forfota orașului și te gândești că poate așa pierdem zilnic Raiul...

După o astfel de dimineață, realizezi că Dumnezeu este mai aproape de tine decât credeai și că doar poluarea din noi ne face să nu Îl putem atinge... ...vara e la început, teii sunt în floare și azi noapte Dumnezeu a făcut din nou ceai de tei... Oriunde v-ați afla, merită să luați o pauză și să vă bucurați de o gură de arome proaspete... Vă garantez că avem cu toții loc în Rai...

(Adriana - Dar din dar)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești