Skip to content

8 Comentarii

 1. Ioana
  ianuarie 14, 2010 @ 2:15 pm

  S-ar parea ca ati adunat aici cele mai bine condeie ! Domnul fie laudat !

  Reply

 2. Ioana
  ianuarie 14, 2010 @ 2:17 pm

  corectez : cele mai BUNE condeie !

  Reply

 3. admin
  ianuarie 14, 2010 @ 7:12 pm

  Domnul Hristos ne aduna aici. Nu e meritul nimanui in principal.

  Reply

 4. Copilul cel bolnav de păcate
  ianuarie 14, 2010 @ 7:49 pm

  Lucrul bun, cuvântul bun și primenit vine de la Domnul. El le așază și le dăruiește, la cine și cui trebuie să-i ajungă. El lucrează tainic și neștiut în noi și prin noi, că altfel mintea noastră fără El e doar păcat și urâțenie. El pune răspunsul Lui în gura oricui, chiar și a păcătosului. Așa că după cum bine a spus admin, să mulțumim Domnului pentru toate și să chemăm cu ardoare în noi Voia Lui nestricată și ziditoare. Doamne-ajută!

  Reply

 5. Copilul cel bolnav de păcate
  ianuarie 14, 2010 @ 9:51 pm

  O mică completare:

  Dacă găsiți cuvânt de ajutor în paginile acestea și în oricare altele, să-I mulțumiți Domnului, nu vă pierdeți timpul mulțumind celui care le-a scris – afară bine-nțeles dacă e vorba de vre-un Sfânt sau cuvios. Ce bun face a-i mulțumi sau a lăuda autorul?! Ci mai bine rugați-vă lui Dumnezeu pentru acela care le-a scris și cu mult mai mult bine i-ați face și lui și vouă și ați și bucura pe Bunul și Mângâietorul Dumnezeu. Și – de ce nu – explicați cum v-au ajutat cuvintele acelea pe voi, așa dând mărturie, poate veți ajuta vre-un seamăn.

  Reply

 6. Valentin
  ianuarie 14, 2010 @ 11:11 pm

  Reply

 7. Elena
  ianuarie 20, 2010 @ 11:43 pm

  Domnul fie laudat !
  Unele lucruri nu se pot explica, si multe trebuiesc tacute.
  Si inca o data : DOMNUL FIE LAUDAT !

  Reply

 8. ionut
  februarie 21, 2010 @ 1:42 pm

  Foarte frumoase cuvinte si intelepte gasesc aici, si asta numai Duhul lui Dumnezeu o poate face. Am insa indemnul de a face precizarea ca, in limba greaca cuvantul „sfant” inseamna – „pus de-o parte”, adica aceia care se pocaiesc si isi predau viata in mana Lui, pe ei Dumnezeu a ales sa ii puna de-o parte, de aceiasi parte cu cei sfinti, sau sa ii mantuiasca. Si ei incep deja un proces de sfintire care dureaza tot restul vietii pe pamant si care este facut prin Duhul Sfant al lui Dumnezeu.
  De aceea, prin faptul ca iti multumesc tie, autorul, aceasta este de fapt o multumire catre Domnul care asteapta de la mine sa ma port cuviincios. Iti multumesc deci, si recunosc ca sunt prea mic in cunostinta asa incat sa iti dau sfaturi, dar cred ca faptul de a indemna in dragoste pe fratii nostri, este dupa voia lui Dumnezeu si prin asta putem invata si putem creste in sfintenie.
  Harul Lui sa te insoteasca si Duhul sa te calauzeasca!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *