Skip to content

5 Comentarii

 1. Laura Stifter
  ianuarie 17, 2013 @ 2:16 pm

  Minunat, minunate aceste cuvinte din care răzbate o dragoste autentică, profundă şi statornică faţă de Dumnezeul şi Mântuitorul nostru Hristos!
  Cristina, mi-ai umplut inima de bucurie şi de emoţie prin aceste gânduri pe care, adresându-le Dumnezeului nostru, te-ai gândit atât de frumos să ni le împărtăşeşti şi nouă, celor care împărtăşim aceeaşi credinţă cu tine!
  Draga mea, nimeni şi nimic nu te va putea despărţi vreodată de Domnul nostru Iisus HRistos! N-o spun eu, ci Sfântul Apostol Pavel care, sub inspiraţia Duhului Sfânt, a mărturisit că… (citeşte Romani8, 31-39, este unul dintre cele mai încurajatoare şi profunde texte din Sfintele Scripturi).
  Scriai că eşti tratată în mod nedrept pentru iubirea lui Hristos? Îţi dai seama cât de privilegiată eşti pentru că, aşa cum scrie acelaşi Apostol al neamurilor, ţi s-a dat nu doar să crezi în Hristos, ci să şi suferi pentru El! Tu acum dai o olimpiadă duhovnicească… şi ştii că la olimpiadă nu sunt trimişi decât elevii cei mai buni, elevii în care profesorul are încredere că pot obţine performanţe. Hristos Dumnezeu are încredere în tine; curaj!!!

  Aştept cu mult drag şi alte articole scrise de tine!
  Şi Dumnezeul nostru, pe Care atât de frumos şi sincer L-ai mărturisit, să-ţi ajute să-I rămâi totdeauna credincioasă, să sporeşti din zi în zi în dragostea faţă de El şi, nu în ultimul rând, să-i atragi la credinţă şi pe cei care nu-ţi împărtăşesc convingerile!

  Hristos în mijlocul nostru, Cristina!

  Reply

 2. Laura Stifter
  ianuarie 17, 2013 @ 2:23 pm

  Romani8, 35-39:
  35. Cine ne va despărţi pe noi de iubirea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigoana, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia, sau sabia?
  36. Precum este scris: „Pentru Tine suntem omorâţi toată ziua, socotiţi am fost ca nişte oi de junghiere”.
  37. Dar în toate acestea suntem mai mult decât biruitori, prin Acela Care ne-a iubit.
  38. Căci sunt încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici cele de acum, nici cele ce vor fi, nici puterile,
  39. Nici înălţimea, nici adâncul şi nici o altă făptură nu va putea să ne despartă pe noi de dragostea lui Dumnezeu, cea întru Hristos Iisus, Domnul nostru.

  Reply

 3. Cristiana
  ianuarie 17, 2013 @ 2:59 pm

  …din cuvintele elitei lui Hristos! Doamne ajută,
  bucurie şi smerenie! 🙂

  Reply

 4. Cristina
  ianuarie 17, 2013 @ 9:30 pm

  Sunt prea frumoase cuvintele voastre…Adevarul e ca nu pot sa spun ca sunt prigonita foarte mult de oameni,caci cei din familie au inceput sa ma inteleaga mai bine.Nu despre oameni era neaparat vorba,dar si despre ei.In fine,va multumesc,daca vreti sa mai cititi ceva de la mine am mai scris o marturie in campania despre tinerea fecioriei,cu titlul ,,Parintii mei considera intentia mea de a-mi pazi virginitatea o prostie”,nu e chiar exact titlul,ca nu mai stiu.
  Doamne ajuta si sa va acopere Maicuta Sfanta!

  Reply

 5. alexandra
  ianuarie 18, 2013 @ 12:18 pm

  Oooo,daaa !!mult adevar in aceasta rugaciune.dorinta arzatoare unui tanar (si nu doar)pentru dragosteaa dumnezeiasca,pentru Iisus Hristos si tot ceea ce inseamna aceasta cale.lepadare de sine ,pofte,patimi.ce poate fi mai frumos decat sa-i urmezi lui Hristos si sa te lasi cu totul in voia Sa?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *