Cum e viaţa fără Dumnezeu ?

V-ati intrebat vreodata cum ar fi lumea noastra fara Dumnezeu? Imi vine deseori intrebarea asta in minte si gasesc raspuns la ea prin faptele mele din trecut. Imi dau seama ca exista o lume si fara Dumnezeu, poti sa traiesti si fara El. Singura diferenta este CUM este aceasta viata?

Din pacate, am trait o buna perioada din viata mea fara El, o perioada in care mi-a vorbit, m-a chemat, a intins mana Lui cea puternica asupra mea si am refuzat-o. Am ales un drum singura.

Nu l-am acceptat fiind plina de mandrie si de abia acum imi dau seama cate lucruri am pierdut.

Dar poate ca asa trebuia sa se intample ca sa pot sa apreciez tot ce am.

Dar atunci cand copilul nu este cuminte si nu intelege de vorba buna, parintele trebuie sa il intrepte pe aceste prin alte cai, astfel incat sa inteleaga ca drumul sau este gresit.

Parintele meu, al nostru al tuturor, mi-a aratat cat de frumos este sa traiesti, sa fi sanatos sa ai o mama si un tata, sa te bucuri ca poti merge, ca poti vorbi si zambi. Sunt lucruri atat de simple dar atat de frumoase si importante. Lucruri despre care credem ca se cuvine sa le avem.

Pentru ca mai sunt putine zile pana la Invierea Domnului vreau sa va impartasesc din bucuria pe care o traiesc in noua mea viata. Cuvintele sunt putine sa  pot spune cat de fericita ma simt ca e primul an in care il astept pe Hristos asa cum nu am facut-o niciodata, cu post si cu rugaciune. E primul an in care Hristos va invia si de data aceasta il voi primi in suflet asa cum se cuvine. Nu este usor pentru ca, daca pana acum aveam o viata linistita in raport cu raul dar fara implinire sufleteasca, acum pot spune ca sunt in razboi cu raul dar cu multa pace in suflet. Sunt intr- o continua lupta cu mine, cu vechiul om din mine. E un drum destul de greu dar Dumnezeu nu m-a va lasa si-mi v-a fi calauza in continuare.

Haideti sa ne bucuram de ceea ce avem si sa oferim din dragostea noastra si celorlalti!

Haideti, dragii mei, sa ii primim in sufletele noastre pe ceilalti si sa ii acceptam asa cum sunt si sa ii iubim! Din putinul nostru putem da si altora chiar daca este vorba de un zambet, o mangaiere sau o bucatica de paine.Haideti sa luptam pestru adevaratele valori care ne fac pe noi sa ne numim oameni, urmasi ai lui Hristos!

Sa ne bucuram de viata pentru ca viata inseamna Dumnezeu!

Slava lui Dumnezeu pentru toate !

Doamne ajuta si multa sanatate tuturor !

(Adriana G.)

(Visited 9 times, 1 visits today)