Skip to content

4 Comentarii

 1. admin
  iulie 13, 2009 @ 4:24 pm

  Reply

 2. Gabriela
  iulie 14, 2009 @ 7:13 pm

  Ce-ar fi daca am inchide si spitalele duminica? Ba chiar mai mult: orfelinatele, azilele de batrani si orice alt loc unde persoanele singure aflate la nevoie ar putea gasi un refugiu?

  Reply

 3. admin
  iulie 14, 2009 @ 8:10 pm

  Gabriela, de ce tragi concluzii pripite asupra celor scrise? Acolo se vorbea despre desfatarile credinciosilor din ziua de duminica, desfatari care cauzeaza departarea de Dumnezeu din partea noastra iar pe semenii nostri ii fortam sa stea departe de sanul familiei.Cei care lucreaza in spitale, orfelinate, si azile in ziua de duminica sunt asemenea Mantuitorului, care a vindecat orbul in ziua de sambata . Nu numai ca nu fac un pacat, dar isi iau si rasplata de la Domnul. Cat despre ceea ce se spunea si trebuia sa se inteleaga, fii sincera si spune te rog: Ti-ar placea sa lucrezi in fiecare duminica, la o terasa (restaurant, nu mai conteaza) din cauza faptului ca te cheama patronul ca sa nu piarda clienti? Dar la o consignatie sa stai in fiecare duminica? Ti-ar placea sa nu poti merge nici macar la sf. Liturghie din cauza aceasta?

  Reply

 4. Johann
  aprilie 15, 2011 @ 7:21 am

  cei mai multi ortodocsi isi petrec ziua de Duminica la verde , la plaja , la munte si sigur habar n-au ce e aia Biserica si Liturghie, ei merg din Pasti in craciun sau la o nunta , botez si in rest sunt ortodocsi, sincer ce e mai bine sa ajuti pe cineva Duminica sau sa pierzi timpul Duminica

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *