Skip to content

8 Comentarii

 1. Laura Stifter
  aprilie 5, 2012 @ 4:47 pm

  Foarte înţelepte cuvinte ai folosit în articolul tău, Mihaela! 🙂

  Îţi doresc o vacanţă minunată şi sărbători fericite! Sfintele Paşti cu bucurii duhovniceşti!

  Doamne ajută!

  Reply

 2. Laura Stifter
  aprilie 5, 2012 @ 4:55 pm

  Prin doar câteva cuvinte, s-a mântuit şi sutaşul care L-a răstignit pe Domnul Hristos.
  Luca23, 43: „Iar sutaşul, văzând cele ce s-au făcut, a slăvit pe Dumnezeu, zicând: Cu adevărat, Omul Acesta drept a fost”.

  Doamne ajută!

  Reply

 3. mihaela G
  aprilie 5, 2012 @ 5:35 pm

  Multumesc, draga mea Laura!O vacanta binecuvantate si sarbatori cu bine iti doresc!Frumos verset ai amintit.:)

  Reply

 4. Boitos
  aprilie 6, 2012 @ 8:10 am

  Mi-a placut acest articol.Si ca sa mai adaug ceva (ma bag si eu ca musca in lapte): nu stiu exact citatul ,dar in Biblie se spune ca nu ceea ce intra in om il spurca si ceea ce iese.Si eu daca imi aduc aminte era vorba exact despre cuvinte.Din asta am inteles ca nu este f important sa mancam ceva anume, sau sa tinem posturi f aprige, ci ceea ce vorbim, ceea ce facem, cum ajutam, cum ne comportam , acestea sunt mai importante.Degeaba o persoana tine post negru o zi intreaga, sau mananca numai vegetale, daca jigneste, injura, bleastama, si nu are un cuvant bun de incurajare.
  Si in anumite ruganciuni se spune : sa pui Doamne paza gurii mele.

  Reply

 5. mihaela G
  aprilie 6, 2012 @ 9:33 am

  Draga Simona, nu te bagi ca musca in lapte :).Ma bucur ca ti-a placut.Da, ai dreptate citatul este din Marcu 7, 14.

  Reply

 6. Danut Belu
  noiembrie 8, 2012 @ 11:29 am

  Felicitari! Abia astept sa iti citesc cartile draga Mihaela, in special romanul Viata adevarata … Puterea cuvantului rostit are un efect iar puterea cuvantului scris are alt efect… alt dar spun eu … daruind vei dobandii … Problema este daca trecem de la cuvant la fapta. Putem foarte usor sa fim acuzati ca facem teorie sau filosofie crestina … ca nu marturisim prin viata noastra. Pe mine unul, acum ma intereseaza sa-ti citesc articolele, sa-ti vad cartile …. si sa ii multumesc Domnului ca scrii asa placut. Nu te cunosc, nu te cunosteam … fratele Claudiu a pomenit de tine si eu m-am gandit (ca si cititor care a indraznit sa publice o carte de incercari poetice …) ce fain e sa vad ce si cum scrii ca sa ma indragostesc de Ortodoxia Tinerilor si mai mult. Doamne ajuta! Bucurii! Si spor la scris ca si eu scriu …!!!

  Reply

 7. mihaela G
  noiembrie 8, 2012 @ 12:00 pm

  Iti multumesc mult, Danut! Sunt surprinsa, nu ma asteptam sa fiu pomenita, sa fie pomenit romanul pe care l-am scris doar cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicii Domnului si care nu credeam ca va ajunge sa fie cunoscut. Acum o luna era doar un vis frumos, visul de a ajuta cativa oameni interesati sa citeasca acele cuvinte, iar in prezent, acel vis s-a indeplinit datorita unui om, pe care, desi nu l-am cunoscut personal, stiu ca este o persoana deosebita: Claudiu.Prin Claudiu am simtit din nou iubirea lui Dumnezeu care nu m-a parasit niciodata, dar, pe care, de multe ori o trec cu vederea, uitand sa mai privesc spre Viata. Sunt curioasa sa iti citesc cartea si iti doresc multa pace in suflet si spor la scris! Doamne ajuta!

  Reply

 8. Danut Belu
  noiembrie 8, 2012 @ 2:28 pm

  Sarut-mainile Miha! Eu credeam ca deja il cunosti face to face pe fratele Claudiu. L-am cunoscut de la Putna noi (adica eu, fratemiu si inca un prieten care am mers atunci in august) si plus acum la Sambata. Ma bucur enorm pentru tine ca publici la o editura de super-calitate … am incercat si eu la Egumenita din Galati insa am fost refuzat, deoarece eu nu scriu asa cum se scrie … scriu mai ciudat, mai crazy… etc. Daca nu te deranjez iti las aici blogul sa te uiti la cateva articole scrise de mine … linkul e acesta danutbelu.blogspot.com . Eu am mai publicat si intro revista din Vrancea de unde sunt, anul trecut. Lasa-mi un mesaj pe e-mail beludanutz@yahoo.com si iti trimit eu cartea prin posta, cadou… Inca n-am facut nicio lansare oficial, am primit prea multe critci si m-am cam descurajat dar am sa vad … nu trebuie sa cadem in extreme noi credincioasii ….. si nu e ok sa fiu ipocrit, am primit si aprecieri… In fine, mai corect e sa vezi tu cartea sa nu te influentez eu negativ de pe acum. Ma bucur ca tu Miha esti smerita si ca nu te grabesti sa publici, e minunata sa lasi totul in voia Bunului Dumnezeu! Sa fii iubita! Bucurii! Multumesc si eu. Maicuta Domnului sa ne ocroteasca!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *