Skip to content

4 Comentarii

 1. Gratiela Vlad
  septembrie 5, 2012 @ 9:00 am

  Superb. Sper ca in urmatoarea tabara pe care o veti mai organiza sa pot veni si eu sa ma bucur de linistea si invataturile acestea.

  Reply

 2. elena
  septembrie 5, 2012 @ 4:02 pm

  Pentru cine vrea sa asculte/ reasculte predica intreaga de la manastirea Putna : Evanghelia datornicului nemilostov(protos. Hrisostom) http://www.putna.ro/ortodoxradio/predici/predica_2012.08.19-Duminica_11_dupa_Rusalii_1.mp3

  Reply

 3. Mihai Aurelian Gogonea
  septembrie 6, 2012 @ 6:45 pm

  Doamne ajuta,

  Zilele trecute am cugetata la ceea ce ne-a vorbit Parintele Teofan de la Manastirea Putna si mi-am adus aminte ca pe langa bogatele informatii referitoare la istoria locului, mai spre finalul cuvantului de invatatura ne-a indemnat sa citim Pelerinul Rus, Sbornicul si Proloagele Sfintilor. Marturisesc ca nu am citit decat franturi din vietiile sfiintilor, iar cand am cauta pe net cele doua carti mi-am dat seama ca parintele ne sfatuia indirect sa ne rugam neincetat ca la un momendat prin Pronia lui Dumnezeu sa ajungem la rugaciunea neincetata a inimii.

  Doamne ajuta!
  Mihai

  Reply

 4. Cristina
  septembrie 8, 2012 @ 12:12 pm

  Multumesc pt articol! Acum l-am citit.

  Subiectul singuratatea abordat in articol m-a facut sa-mi amintesc de niste cuvinte pe care le-am gasit candva pe internet: ,, ne simtim singuri pt ca NOI ne instrainam”.
  (Teoria ca teoria, dar pracica ne omoara…)

  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *