Skip to content

3 Comentarii

 1. GeoAlena
  octombrie 19, 2013 @ 10:58 am

  Mulţumesc Lili pt dragostea binevoitoare de a-ţi împărtăşi duioşia sufletului cu mine.

  Reply

 2. Maria Vicol
  octombrie 19, 2013 @ 12:39 pm

  astel de scrieri sunt ca o mangaiere calda in mijlocul unei furtuni.tare m-as bucura daca mai multe din poeziile iuliei-maria(lili) s-ar publica aici pe sitte.asa cum a spus si gea mai sus,are atata duiosie in suflet iar scrierile sale sunt cu adevarat speciale.si chiar cred ca avem nevoie de ele,parca am uitat sa mai fim si poeti din cand in cand,filozofam,scriem de multe ori lucruri care tulbura.Cel mai minunat poet este Dumnezeu si este atata poezie in tot ce Dansul a creat,poate nu ar strica in lupta noastra in a ne asemena cu El sa lasam rimele sa ne curga din suflet,poate nu am mai fi atat de incrancenati in comentariile noastre si atat de lipsiti de dragoste unii fata de altii si poate ne-ar invata sa fim mai blanzi.
  iulia asterne pe hartie bucati de duiosie din sufletul tau si fii sigura ca Domnul le va gasi un folos la timpul potrivit.
  chiar cred ca nu ne-ar strica un concurs de poezii ,ce spuneti d-nilor admini?
  pace si bucurie si sa va fie viata ca o dulce poezie de dragoste inchinata Lui Dumnezeu!
  Doamne ajuta!
  maria vicol

  Reply

 3. Leonard
  octombrie 19, 2013 @ 8:11 pm

  Trecem pe langa declaratii de dragoste nepasatori. Tot in jurul nostru striga „Te iubesc, Te iubesc!” dar noi n-avem urechi sa auzim si nici ochi ca sa vedem. Daca ne-am deschide ochii pentru o clipa, atunci am fii condamnati la dragoste. Cel putin, si noi ne-am simtii obligati sa iubim. Ce-ar fii daca am iubii ? Ce-ar fii daca am privii lumea si pe oameni prin ochii lui Dumnezeu? Dar ce-ar fii daca Dumnezeu ar tine cont de nepasarea noastra … ? Multumesc foarte mult pentru acest articol. Si tu, Maria scrii foarte frumos! Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *