Daruri de Crăciun pentru câteva familii aflate în nevoi (2017)

Dragilor, se apropie Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos și vrem să bucurăm inima câtorva familii aflate în nevoie. Din acest motiv organizăm o campanie de strângere de fonduri pentru ei dar și de strângere de daruri. Mai jos puteți vedea câteva familii cu care ținem în mod constant legătura și pe care îi ajutăm când și cum putem:

1. Familia Andrei din Galați, locuiește în cartierul Filești, de la marginea orașului, într-o casă foarte veche și care se deteriorează pe zi ce trece. Domnul Sebastian și doamna Ionela cresc împreună 8 copilași, dintre care unul din ei, Gogu, are cancer la ficat și urmează un tratament cu citostatice. Ei locuiesc în 2 doar camere din casă, într-una dorm și într-una e o mică bucătărie. Dintre cei 8 copii, sunt și două perechi de gemeni. Familia se întreține cu banii pe care îi aduce tatăl muncind cu ziua și cu alocațiile copiilor.

Dacă vreți să luați legătura direct cu această familie, puteți suna la telefon 0757.221.770 | Dna. Ionela

2. Familia doamnei Rodica Marin, mamă a 7 copilași, dintre care un bebeluș de un jumătate, are și ea nevoie de ajutor lunar. Soțul nu mai locuiește cu ei, și doamna Rodica este obligată să se descurce singure să-și întrețină copiii.

Dacă vreți să luați legătura direct cu această familie, puteți suna la telefon 0747.537.061 | Rodica Marin

3. Familia Ciocoi din Călărași, are 3 copilași, Ștefan, Adrian și Nicoleta, dintre care primul din ei este diagnosticat cu cancer la rinichi. Părinții se descurcă uneori greu cu cheltuielile ocazionate de tratamentul medical, drumurile la București, plata facturilor sau alte cheltuieli. Bine ar fi acum de Crăciun să-i ajutăm.

Dacă vreți să luați legătura direct cu această familie, puteți suna la telefon 0727.205.695 | Alexandra Ciocoi.

4. Dănăila Giani Ionuț este un tânăr din Galați care se deplasează doar în căruțul cu rotile și locuiește singur într-o garsonieră din oraș.

Dacă vreți să luați legătura direct cu Giani, puteți suna la telefon 0753.580.986 | Giani Dănăilă

5. O altă familie care are nevoie de ajutor este doamna Șuia Constanța, care este bolnavă și locuiește cu fiul ei Cătălin Andrei în Vulturești, județul Vaslui, într-o casă veche, care se află într-o stare avansată de degradare. Dânsa ne-a cerut un ajutor pentru lemne de iarnă.

Dacă vreți să luați legătura direct cu ea, puteți suna la telefon 0757.875.522 | Șuia Constanța.

Fiecare din aceste familii are nevoie de bani pentru plata utilităților, pentru lemne de foc, pentru mâncare, pentru scutece și alte nevoi.

Am vrea să-i ajutăm pe cât se poate pe fiecare din ei, dar și alte persoane nevoiașe cu care ținem legătura. Puteți să ajutați aceste familii luând direct legătura cu ei, și oferindu-le ceea ce doriți.

Puteți să trimiteți daruri copilașilor de Crăciun, jucării, dulciuri sau haine, luând legătura cu ei direct sau trimițându-le pe adresa asociației noastre: Str. Frunzei nr.5, bl. F3, sc.2, ap.63, Galați, cod poștal 800684.

Puteți face donații și în conturile asociației Ortodoxia Tinerilor, și apoi să ne transmiteți adresa dumneavoastră de email, pentru a vă ține la curent cu informații și fotografii despre felul în care i-am ajutat pe acești oameni.

Datele de contact ale noastre sunt:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Prin Paypal astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații.

Vă mulțumim mult pentru ajutor!

Doamne ajută!

(Visited 1 times, 1 visits today)