Daruri de Crăciun pentru cei în suferință (2014)

Dragilor,

Se apropie cu pași repezi sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos și vă îndemn și în acest post, așa cum am făcut-o la marile sărbători să-i ajutăm pe cei în mari nevoi.

Noi ne-am stabilit două scopuri în această campanie:

  1. Să oferim daruri mamelor și copiilor din Aşezământul “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, Comuna Slobozia, județul Giurgiu.
  2. Să oferim daruri familiilor foarte sărace din orașele: Galați și Iași, la care am ajuns și în anii trecuți.

Să detaliem puțin.

1. Deja am fost la copilașii din Comuna Slobozia, asociația noastră împreună cu Asociația Tradiția Românească, sâmbătă, 13 decembrie 2014. I-am colindat, le-am oferit daruri și 4000 de lei, bani obținuți din donațiile dumneavoastră.

2. În al doilea rând vrem să aducem o mică bucurie unor familii foarte sărace din Galați din cartierul Filești care locuiesc în case de chirpici, chiar pe șoseaua de centură. Sâmbătă, 20 decembrie 2014, vom merge un grup de tineri să-i colindăm și să le oferim daruri, așa cum am făcut și anul trecut. Responsabil de această acțiune voi fi eu: Claudiu Balan. Telefon: 0740.004.215, email: balan.claudiu@gmail.com. Pentru detalii mă puteți contacta.

Mai jos puteți vedea aceste case în fotografii:

Deasemenea și în Iași, avem câteva persoane foarte sărace pe care le-am ajutat, și am vrea și în acest an să-i vizităm, pregătindu-le câte ceva de mâncare. Responsabil de această acțiune este Alexandru Andrei, telefon: 0741.392.828, email: contact@citateortodoxe.ro. Pentru detalii îl puteți contacta.

Dacă vreți să ne sprijiniți în demersul nostru de a le oferi câteva mici daruri acestor oameni, o puteți face fie oferindu-le alimente neperisabile, fie prin donații în conturile noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Observație: Și ultimele 3 litere fac parte din numărul contului, care are 24 de caractere.

Puteți face donații și prin serviciul PayPal:

Vă mulțumim mult pentru sprijinul pe care ni-l acordați la fiecare mare sărbătoare, și în fiecare an. Dumnezeu să vă răsplătească gândul bun și să vă bucure inimile alături de cei dragi.

 

Claudiu Balan
președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor

 

(Visited 3 times, 1 visits today)