Skip to content

2 Comentarii

 1. Laura Stifter
  decembrie 21, 2013 @ 5:15 pm

  Mă bucur şi-ţi mulţumesc mult că ai publicat aceste rânduri, Claudiu!
  Ar fi minunat ca Marius şi bunica lui să fie ajutaţi de cât mai mulţi membrii ai comunităţii noastre O T.
  Doamne ajută!

  Reply

 2. Laura Stifter
  septembrie 26, 2014 @ 2:02 pm

  Vă salut din nou cu bucurie, dragii mei prieteni!
  În legătură cu Marius, am să vă dau o veste foarte bună, dar aş dori să vă adresez şi încă un apel de solidaritate creştină.
  Vestea bună: Marius este acum în anul II de facultate, este integralist după primul an de studii universitare şi aşteaptă cu bucurie începerea cursurilor. Faptul că şi-a putut continua studiile se datorează, în mare parte, vouă, tuturor celor care l-aţi ajutat atât de mult de sărbători! Le-aţi făcut lui şi bunicii o mare bucurie de Crăciun, ajutându-l să-şi plătească taxa de studii.
  Acum Marius şi bunica lui au din nou nevoie de ajutorul nostru – de data aceasta, în mod urgent – pentru o sumă de bani care nu este mare, dar pe care ei nu o au. Problema gravă este că, în ultimele luni, nu au mai reuşit să achite factura la gaze, iar acum trebuie să plătească 800 lei, în caz contrar urmând să rămână fără gaze.
  Mă adresez din nou vouă, cu rugămintea de a ne solidariza şi de această dată cu acest tânăr creştin, care are încredere în noi şi speră că-l vom ajuta. Haideţi să-i facem o bucurie la început de an universitar, ajutându-l să depăşească această situaţie critică! Haideţi să-i arătăm încă o dată că nu este singur, că noi, confraţii lui de credinţă, îi suntem alături!
  Contul lui Marius este acelaşi menţionat în articol.
  Dumnezeu să vă răsplătească pe toţi cei care l-aţi ajutat pe Marius anul trecut şi pe toţi cei care veţi putea şi veţi dori să-i fiţi alături şi de data aceasta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *