Skip to content

3 Comentarii

 1. Viorel
  iunie 3, 2011 @ 1:51 pm

  Celor care vor sa afle mai multe amanunte cu privire la minciuna datarii radiometrice (exceptie face datarea cu carbon 14), despre modul cum a fost „introdusa” teoria evolutiei precum si alte lucruri interesante, le recomand cu caldura sa caute si sa citeasca lucrarea: „Cartea Facerii, Crearea lumii si omul inceputurilor” de Ier. Serafim Rose aparuta in editura Sofia.

  Reply

 2. Sebastian
  iunie 3, 2011 @ 5:12 pm

  Foarte interesant blog-ul lui Marius aka Syme. Discutiile pe care le are cu ateii pe site-ul acele cateodata ma depasesc total. Arma lui principala este logica dar trebuie totusi specificat ca Syme nu este de partea ortodoxiei ori a catolicismului, protestantismului etc. pozitia lui este una mai neutra preferand sa fie de partea Crestinismului ca un tot.

  Reply

 3. Administrator
  iunie 3, 2011 @ 7:31 pm

  Stim Seb lucrurile acestea. Insa atata timp cat Marius nu intra in probleme dogmatice care ar putea crea divergente, ci merge pe linia teism/ateism nu cred ca exista probleme. E drept ca in unele articole face uz prea mult de ratiune, rationalism care usuca sufletul, si ar putea suplini in schimb cu un pic din Sfanta Scriptura, dar in afara de acest aspect eu cred ca face o treaba foarte buna. Urmarirea discutiilor lui pot fi foarte solicitante intelectual, asa ca recomandam sa se faca cu masura de catre curiosi, dar cu siguranta avem ceva de invatat de la el. Atitudinea rabdatoare, sustinerile argumentate si organizate, etc. Nu este usor deloc sa porti dezbateri sustinute cu ateii, deoarece lucrul acesta iti poate alunga repede pacea sufleteasca.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *