De ce fug tinerii de Hristos?

906829-lg„De ce fug tinerii de Hristos?” Probabil multi ne intrebam dar nu gasim niciodata un raspuns concret. Unii spun ca tinerii sunt prea ocupati in ziua de astazi incat sa-si mai aminteasca si de Dumnezeu, altii spun ca tinerii trebuie sa isi traiasca viata si pe Dumnezeu sa-L lase la urma….dar voi, ce spuneti? Ce credeti defapt despre acesti tineri?  Unde vor ajunde ei?

Acum cateva zile, in timp ce ma pregateam sa plec la biserica, m-am gandit sa-mi sun cativa colegi si sa ii intreb daca vor sa merga cu mine la biserica. Ei se plimbau in parc… m-a mahnit foarte tare lucrul acesta si m-a facut sa ma intreb de ce tinerii fug de biserica… de Dumnezeu si de Fiul sau. Cred ca si Dumnezeu se mahneste cand unii aleg discoteca, parcul, plimbarile sau altceva… decat sa il aleaga pe El.

Nu ii judecam,are cine sa ii judece dar privesc inafara bisericii, si vad oameni diferiti care nu-L au pe Hristos. Uneori imi vine sa ascund realitatea si sa cred ca tot ceea ce se intampla in aceasta lume pare o iluzie.

Dar ma trezesc, si imi dau seama ca lucrurile acestea ne fac sa ne apropiem de Dumnezeu si mai mult, prin rugaciune si speranta.   Haideti sa ne rugam pentru acesti tineri… copii sau adolescenti care nu cunosc bunatatea, lumina, harul lui Dumnezeu si a Fiului sau Iisus Hristos! 

(Georgiana)

(Visited 11 times, 1 visits today)