Skip to content

5 Comentarii

 1. Sorin
  octombrie 2, 2012 @ 12:03 pm

  Mă bucur mult să citesc acest cuvânt. Aveam anumite întrebări și acest cuvânt parcă a venit de la Hristos. E un cuvânt minunat și dumnezeiesc de frumos. 🙂

  Reply

 2. Claudiu Balan
  octombrie 2, 2012 @ 12:24 pm

  Doamne ajută, Saurian!

  Exact același lucru l-am zis și eu când l-am citit: „Cuvântul acesta este de la Dumnezeu pentru mine, chiar când aveam nevoie.”

  Sunt multe texte pe net… mai ales în lumea catolică și protestantă, în care unii vorbesc în numele lui Dumnezeu și par vorbele cam trase de păr, cam chinuite.

  Acest text în schimb îl simt altfel… se simte că vine din Tradiția noastră.

  Doamne ajută!

  Reply

 3. Ludmila Doina
  octombrie 2, 2012 @ 4:38 pm

  N-am vrut sa fiu eu prima comentatoare, cu toate ca l-am citit la pranz, si mi-am gasit multa odihna in el; s-ar parea ca este cea mai buna traducere a textului care de o vreme circula la noi, cea mai ferma si convingatoare.

  La fel si eu, ca si cei care ati comentat mai sus, am simtit ca mi se adreseaza mie, ceea ce n-am simtit citindu-le pe celelalte, care sunt texte frumoase, dar dupa cum spunea Parintele Rafail Noica, ceva subtire il strabate, care nu e in regula.(nu l-am citat pe Par Rafail, care este greu de citat din memorie, dumnealui avand o exprimare esentiala, si cu totul aparte)

  S-ar parea ca s-a rezolvat problema.

  Un text foarte bun pe care ni l-ati daruit.

  MULTUMIM !

  Doamne ajuta !

  Reply

 4. Ovidiu
  octombrie 2, 2012 @ 5:30 pm

  Se considera plagiat daca adaug si eu ca simt acelasi lucru?
  Acest text a fost scris pentru mine si pentru noi toti, caci toti avem nevoie de El.
  E un cuvant care merge direct la suflet si ne da nadejde si speranta in rugaciunile noastre.
  Doamne ajuta!

  Reply

 5. Nicoleta
  ianuarie 1, 2013 @ 9:41 pm

  Am ajuns la răscruce, sunt în mare, mare nevoie de un serviciu; e de departe cel mai greu moment din viaţa mea. Mă aşteaptă zile critice şi nu ştiu cum o să mă descurc. Mă doare şi inima din cauza asta. Nimic nu mai vreau pentru mine decât acest lucru. Vă rog să mă pomeniţi în rugăciune pentru ajutor grabnic. Mulţumesc şi vă cer iertare pentru întristare. Doamne ajută!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *