Skip to content

11 Comentarii

 1. ionutz
  februarie 3, 2010 @ 10:59 am

  Doamne ajuta!Eu ii ascult troparul ei care e atat de dulce.
  Iubind saracia lui Hristos ,acum te indulcesti de ospatul cel vesnic ,Cu nebunia cea paruta ai rusinat nebunia acestei lumi,iar prin smerenia crucii ai primit puterea lui Dumnezeu ,pentru aceasta dobandind darul ajutorarii prin minuni ,fericita Xenia ,roaga-te lui Hristos Dumnezeului nostru sa ne izbaveasca prin pocainta de tot raul.

  Reply

 2. Miriam
  iulie 9, 2010 @ 6:24 am

  Larisa, cum ai procedat pentru a trimite slujba de pomenire la mormantul Sfintei Xenia. As vrea sa trimit si eu dar nu stiu cum.

  Reply

 3. Magdalena
  august 2, 2010 @ 7:22 pm

  Larisa,cum ai procedat pt a trimite slujba de pomenire la mormantul Sfintei Xenia. As vrea sa trimit si eu si nu stiu cum sa fac. Multumesc!

  Reply

 4. Miriam
  august 3, 2010 @ 11:03 am

  Pentru cei care vor sa fie pomeniti la mormantul Sfintei Xenia, procedeul este urmatorul :

  Slujba de pomenire la mormantul Sf. Xenia se poate comanda scriind o scrisoare cu numele persoanelor ce urmeaza sa fie pomenite, fiind atasata chitanta de transfer banesc (cat vrea fiecare), pe adresa si pe numele persoanei mentionate mai jos :

  РОССИЙСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ
  199048
  г. Санкт-Петербург
  ул. Камская, 24
  Церковь Смоленской иконы Божией Матери
  прот. Виктору Московскому

  sau

  Viktor Moskovskij
  the Church of “Smolenskoj ikony Bozhiej Materi”
  Kamskaja Street 24
  Sankt Petersburg
  RUSSIAN FEDERATION

  Mentionez ca aceasta este adresa bisericii in cinstea “Icoanei Maicii Domnului din Smolensk” din Cimitirul Smolensk, acolo unde se afla mormantul Fericitei Xenia.

  Este de preferat ca scrisoarea sa fie in limba rusa, dar cred ca se poate incerca si in engleza. Sfanta Xenia sa va calauzeasca viata dupa voia Domnului spre mantuire ! Doamne ajuta !

  Reply

 5. Guest
  august 25, 2010 @ 10:46 am

  Imi cer iertare pentru intarzierea cu care va raspund.
  Da…adresa la care se trimite pomelnicul este cea de pe blog. Scrieti pomelnicul si il traduceti in rusa de preferinta. Daca nu puteti traduce, trimiteti si in caractere latine. (cu conditia ca numele scrise sa fie nume de sfinti canonizati- sa fie trecute in calendarul rusesc); altfel vor taia numele. Puneti pomelnicul intr-un plic, impreuna cu banii (euro sau dolari, pentru a le fi mai usor celor de acolo sa-i intrebuinteze). Scrieti adresa pe calculator, o scoateti la imprimanta si apoi o lipiti pe plic (ca sa fiti sigure ca e scrisa corect). Iar voi sa scrieti corect, citet adresa voastra, pentru ca ei atunci cand va trimit raspunsul decupeaza adresa si o lipesc pe plic. Puneti plicul la posta, prin Prioripost. Costa maxim 10 lei ( depinde de tariful postei din orasul vostru). Primiti raspuns din Rusia cam in 2 luni. (plus petala de trandafir).
  Sa va ajute Sfanta Xenia in tot ce va este de folos!
  Doamne ajuta !

  Reply

 6. Larisa
  august 25, 2010 @ 10:47 am

  Am uitat sa ma semnez in comentariul precedent.

  Reply

 7. dora
  ianuarie 31, 2011 @ 6:21 pm

  @anonim
  (cu conditia ca numele scrise sa fie nume de sfinti canonizati- sa fie trecute in calendarul rusesc); altfel vor taia numele.

  SİNCERA SA FİU NU PREA AM İNTELES.DACA NU AM NUME DE SFANT NU MA POATE POMENİ LA SLUJBA?NU TOATA LUMEA POARTA NUME DE SFİNTİ Sİ AŞ VREA FOARTE MULT SA TRİMİT Sİ EU O SCRİSOARE LA SFANTA XENİA

  Reply

 8. Geta
  aprilie 1, 2011 @ 11:32 am

  Sf.Matrona
  Va rog respectuos sa-mi dati si mie adresa unde sunt Moastele Sf.Matrona , pentru a trimite un acatist .Multumesc frumos.
  geta44@yahoo.com

  Reply

 9. Nicoleta
  iulie 9, 2015 @ 9:23 am

  Buna ziua, am promis Sf. Xenia ca voi face cunoscuta minunea daca ne va ajuta. Asadar vreau sa va spun ca eu si logodnicul meu cautam de mult locuri de munca deoarece ne doream foarte mult sa ne intemeiem o familie, amandoi am terminat facultatea si bineinteles ca nu ne-am gasit in domeniul, oricum nu mai cautam sa ne angajam in domeniul in care ne specializasem pentru ca nimeni nu mai angajeaza tineri fara experienta, dupa lungi cautari, esecuri, dezamagiri, depresii…am hotarat sa citim acatistul Sf Xenia timp de 40 de zile, eu in paralel citeam si acatistele Maicii Domnului, bineinteles ca nu s-au implinit cele 40 de zile ca ne-am angajat amandoi cam in aceeasi perioada. Maicuta Domnului si Sf Xenia ne auzise ruga si ne-a ajutat cand nici nu mai speram si vreau sa va spun ca de fiecare data cand mi-e frica de ceva sau am probleme ma rog lor si rugile mele niciodata nu au raman fara raspuns.Acum ma rog sa ne ajute sa ne casatorim si sa avem familia noastra si stiu ca ne va ajuta, asadar, rugati-va neincetat, aveti incredere ca Maica Domnului si Sf Xenia va v-a ajuta si am inteles ca lucrurile nu se intampla atunci cand vrem noi ci cand vrea Dumnezeu.Doamne ajuta!

  Reply

 10. Andreea
  iulie 12, 2015 @ 11:13 pm

  As vrea sa povestesc despre cum m-a ajutat Sfanta Xenia sa gasesc o slujba. Am cautat aproape un an o slujba fara succes. Si in tot acest timp m-am simtit foarte pierduta si am crezut ca niciodata nu voi gasi nimic. Ma simteam fara speranta. M-am gandit ca Dumnezeu m-a uitat sau ca m-a parasit. La un moment dat am decis ca nu se putea ca Dumnezeu sa imi vrea raul sau sa vrea ca eu sa fiu trista. Am inceput a ma ruga in fiecare seara, dar cred ca de multe ori Dumnezeu vreau ca cerrerile noastre sa fie mijlocite de catre sfintii sai.

  Apoi am inceput sa tin postul si a citesc despre alti oameni care au fost ajutati de catre sfinti sa isi gaseasca slujba. Asa am aflat de Sfanta Xenia. M-am spovedit si am inceput sa citesc acatistul Sfintei Xenia si paraclisul Maicii Domnului.

  In aproximativ 8 zile am obtinut o slujba extraordinar de buna si cu un salariu foarte bun. Si dupa ce m-am angajat, Sfanta Xenia a continuat sa ma ajute sa lucrez bine si sa ma puna pe o traiectorie buna.

  In continuare ma rog in fiecare seara Sfintei Xenia si simt ca este mereu acolo si ma ajuta.

  Reply

 11. Nicoleta
  ianuarie 11, 2017 @ 3:37 pm

  Revin aici pentru a va relata ca la fix 1 an de cand am postat minunea pe care Sf Xenia a facut o cu noi eu si logodnicul meu ne am casatorit civil pe data de 09.07.2016…acum ma rog sfintei mele dragi sa l ajute pe sotul meu la serviciu si sa ma ajute sa ma angajez.ca sa ne putem muta la casa noastra…nimic nu am fi putut realiza fara ajutorul lui Dumnezeu si a mijlocitorilor nostrii.Slava tie Dumnezeul nostru!!!!!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *