Skip to content

6 Comentarii

 1. ionutz
  ianuarie 4, 2009 @ 12:16 am

  ,,Vor veni zile in care omenirea va inebuni si vazand pe unul sau doi ca nu sunt nebuni le vor zice:Nebunilor,de ce nu sunteti ca noi?”-Sf.Ioan Gura de Aur

  Reply

 2. Veronica
  mai 11, 2010 @ 3:23 am

  Da. Tragic, dar adevarat. Am rasturnat valorile. Ne inchinam la dolar, sau euro, ce-o fi el. Mare pacat. Domne ai mila de noi si ajuta-ne sa ne trezim , ca dormim in mocirla pacatelor.
  Apostazia oamenilor! Cuvinte care parca te-nfioara! Doamne , te rugam , fie-ti mila de noi!Amin!

  Reply

 3. gabriel resurection
  decembrie 7, 2010 @ 11:16 pm

  Nu exista nici o criza nicaieri…ceia ce exista astazi a fost creat….caci cine umbla racnind ca un leu cautand pe cine sa inghita…
  Cel rau a gasit momentul sa ne constranga, vrea sa ne oblige sa facem ceva…de 2000 de ani ni se spune in apocalipsa ca diavolul v a gasii metoda de a ne insemna,de a si pune pecetea sa 666 in locul pecetei darului sfantului duh de la botez, acestnr 666 este semnul fiarei care iata dracul a gasit metoda moderna cipul de a si l pune pe om,,biserica si credinciosii ei nu sunt suparati pe tehnologie, pe cip ci pe semn, caci cifra 666 va fii pusa la vedere sa se vada
  Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  apocalipsa verset 15…19

  Reply

 4. Admin
  decembrie 8, 2010 @ 1:48 pm

  Salut Gabriel!
  La comentariile postate de tine avem cateva nelamuriri:
  De unde certitudinea ca cipul "va elimina o subsanta care te va otravi&quot:-? Pe ce iti bazezi afirmatiile?
  De unde legatura dintre cip si semnul fiarei? Adu argumente in acest sens.
  Semnul fiarei din apocalipsa este un numar 666. Explica cum ai pus semnul egal intre cip si semnul fiarei? Noi nu vedem aceasta echivalare.
  Nu, nu suntem adeptii cipului si a contragerilor de libertate si intimitate, dar nici adeptii teoriilor neancorate in Sfanta Scriptura dar care fac abuz de intelesurile Sf. Scripturi.
  Asteptam raspunsurile.

  Reply

 5. gabriel resurection
  decembrie 8, 2010 @ 9:32 pm

  consider ca versetul de mai sus spune destul de multe,antihristul din apocalipsa este satana nu o persoana gen hitler, iar satana pana la sfarsitul lumii in mandria lui va vrea sa arate lui Dumnezeu ca mai multi i sau inchinat decat LUI,insa nu este destul doar un simplu cuvant are nevoie de fapte sa demonstreze ca anumite suflete sunt ale lui si le va insemna cu acest semn 666,pe care cu siguranta nu l va scrijelii cu cuiul pe mana sau pe frunte( mentionez ca acest semn 666 se afla deja codaat in codul de bare se poate demonstra),insa va gasii modalitatea sa si puna pecetea sa treimica 666 prezisa in biblie de 2000 de ani,as vrea sa atasez poze insa nu stiu cum( va rog sa ma ajutati) cu buletinul biometric ce se foloseste deja in unele tari,interesant este faptul ca pe langa cip si amprenta digitala ceia ce nu consider periculos….sub poza fiecarui cetatean care poseda un astfel de buletin biometric se afla aceasta cifra 666, de ce toti oamenii care poseda un astfel de buletin au sub poza la vedere in cifre nu codat acest 666, de ce nu 123,897 etc….jurnalistii au intrebat si li s a spus ca ei nu stiu nimic,fac doar ce li se spune,iar dac nu le comvine ceva pot ramane la vechiul bulein,iata cum incet incet ajungem la adevarul din biblie pe care incercam sa l ignoram…pai doar nu sun t prosti sa spuna adevarul, pai voi defapt nu veti mai fii liberi veti fi sclavii mei ai satanei, Dumnezeu inca din rai l a avertizat pe om sa nu manance caci va murii,insa satana ce a zis….nu nu veti murii veti fii asemenea LUI…ETC…pt a intelege mai bine uitati va la acest film spune mult mai bine decat mine

  Reply

 6. gabriel resurection
  decembrie 8, 2010 @ 9:33 pm

  ingerul digital 2 se numeste rog adminul sa si spuna parerea dupa ce l vede,se afla mai jos al 5 film cred cautati aici
  http://filmeortodoxe.blogspot.com/search/label/Despre%20microcipuri

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *