Skip to content

11 Comentarii

 1. Laura Stifter
  noiembrie 22, 2011 @ 3:25 pm

  Să vă ajute Dumnezeu, dragii mei!
  Iniţiativa voastră este deosebit de utilă pentru Biserică şi pentru cei săraci şi singuri, pe care doriţi să-i ajutaţi.
  Mult mult succes!
  Cu Dumnezeu înainte!

  Reply

 2. Badea Patricia
  noiembrie 22, 2011 @ 4:19 pm

  Minunata si binevenita initiativa! Ma bucur mult ca ati infiintat acest proiect, intr-adevar cred ca va fi foarte folositor si pentru noi tinerii si pentru cei sarmani si pentru toata lumea!
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  Reply

 3. Maria Vicol
  noiembrie 22, 2011 @ 5:26 pm

  ce scrieti voi acolo este visul meu de luni de zile,cat de tare mi-am dorit si-mi doresc sa pot lucra intr-un astfel de loc sau sa fi putut sa deschid asa ceva,ma bucur nu mult ci enorm pt voi ca uite ati si inceput sa puneti in practica dorinta voastra,eu din pacate n-am reusit asta sau mai bine zis nu am avut curajul sa lupt pana la capat,ma bucur ca aveti oamenii ,prin randuiala Lui Dumnezeu,care sa va sprijine,eu cui am indraznit sa-i spun visul meu s-a uitat cam ‘stramb ‘ la mine si pe buna dreptate,astea-s lucruri mari pt oamenii mari,care au ce darui,eu nici pt mine nu-s in stare …sunt sigura ca va fi greu dar pe cat de greu va fi pe atat de mare har si bucurie se va da in inimile voastre.
  Dumnezeu sa va ajute mereu si Maica Domnului sa fie la fiecare pas al vostru!

  Reply

 4. Administrator
  noiembrie 22, 2011 @ 5:32 pm

  Salut Maria,

  Pentru ca esti din Galati, de aici de la noi, cu mare drag te vom ruga sa ne ajuti cu cumpararea si impartirea darurilor pentru oamenii strazii.
  Vorbim pe mail restul detaliilor.

  Reply

 5. Anesti
  noiembrie 22, 2011 @ 6:42 pm

  Dorim sa felicitam nu numai initiativa ci, si ravna, cu care se face acest demers oficial pentru inffintarea unei asociatii care spiritual deja traieste.
  Va dorim ca infiintarea acestui ONG sa aduca multa roada, mai cu seama celor ce sunt in nevoie urgenta de ajutor, de indrumare, dar si celor care vor sa se hraneasca duhovniceste de la crestini cu o traire autentica din viata Bisericii, cum de altfel sunt si membrii mult-asteptatei asociatii.
  Bucurie!

  Reply

 6. Maria Vicol
  noiembrie 22, 2011 @ 6:46 pm

  cu mare bucurie.
  Doamne ajuta!

  Reply

 7. SB
  noiembrie 22, 2011 @ 7:01 pm

  Era si cazul sa faceti o asociatie 🙂

  Reply

 8. elena
  noiembrie 22, 2011 @ 7:46 pm

  Ce ma bucur! Aveam si eu o idee asemanatoare de ceva timp, cand o sa plec acasa cu siguranta mi-ar placea sa ajut cumva. Mi-ar fi de folos Harta saracilor din jurul Sucevei daca ar putea cineva sa ma ajute…
  Minunata ideea Dumnezeu sa va ajute sa „cresteti” asa cum s-a intamplat cu site-ul OT. Va imbratisez cu drag….Doamne ajuta!

  Reply

 9. Administrator
  noiembrie 22, 2011 @ 9:05 pm

  Multumim mult Anesti, Elena, Silvia pentru cuvintele frumoase pe care le-am si pus la suflet. Speram sa ne ridicam atat la nivelul asteptarilor voastre cat si la necesitatile oamenilor care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturora.
  Ne rugam si nadajduim sa putem face mai mult pentru ca tare este nevoie.

  Reply

 10. Eugen-Ionut Jercan
  noiembrie 24, 2011 @ 7:27 pm

  Felicitari pentru initiativa! Sa va ajute Dumnezeu sa va infiintati cu bine si sa lucrati cu spor toate cele bune!

  Doamne ajuta!

  Reply

 11. Laura Stifter
  octombrie 30, 2012 @ 3:41 pm

  Doamne ajută!
  Îmi pare rău că trebuie să transmit un mesaj atât de trist… dar 2 tineri creştini foarte credincioşi au nevoie urgentă de ajutor. Îi cunosc personal, nu scriu din auzite.
  Iacob Constantin Ciprian şi Jeni, căsătoriţi de aprox. un an, sunt orfani şi, de câteva luni, NU AU ADĂPOST ŞI DORM PE STRĂZI. Băiatul despre care vorbesc este licenţiat, a fost şi profesor la Colegiul Economic Viilor din Bucureşti (acum n-a mai prins post). A reuşit să termine o facultate, deşi a fost crescut la orfelinat de la vârsta de 6 luni şi nu are nicio rudă care să-l ajute. Soţia lui, Jeni, a terminat Teologia şi are tot o situaţie familială foarte tristă. Constantin este talentat la muzică (acum câţiva ani, s-a înscris şi la Conservator, dar fiind a doua facultate, ar fi trebuit să plătească taxă, ceea ce n-a putut face, astfel că a fost nevoit să renunţe). Ştie să cânte foarte frumos la strană (a studiat un an şi la Teologie, unde a cunoscut-o pe soţia lui) şi este un băiat isteţ.
  Până acum câteva luni, Costi şi Jeni stăteau la un cămin de studenţi, dar de câteva luni, nemaifiind studenţi, au pierdut şi această şansă (oricum, n-ar mai avea bani de cămin, deoarece Costi nu mai are salariu) şi dorm pur şi simplu pe stradă. Până acum, cu tot dramatismul situaţiei, au rezistat, dar acum vin ploile, vine iarna… Au nevoie urgentă de un adăpost gratuit.
  Cei care-i puteţi ajuta pe aceşti creştini, nu ezitaţi! Ei au nevoie fie de o cameră unde să doarmă, fie de ajutor financiar pentru a-şi putea plăti cazarea undeva. De asemenea, dacă ştiţi persoane dispuse să primească tineri nevoiaşi în gazdă, spuneţi-le şi convingeţi-i să facă o faptă bună pentru iubirea lui Hristos.
  În plus, puteţi vorbi despre acest caz în parohia de care aparţineţi, cu părintele vostru duhovnic etc, dar cât mai repede posibil, fiindcă vă daţi seama cât de groaznică este şi o singură noapte dormită în frig, pe stradă…
  Aşa cum am mai spus, băiatul cântă frumos la strană; dacă ştiţi vreun părinte din Bucureşti sau din împrejurimi, care are nevoie de cântăreţi, anunţaţi-l.
  Numărul lui de telefon este: 0721535114.
  Alte date de contact nu vă pot da pentru că… vă daţi seama că n-are acces la internet.

  Dumnezeu să vă răsplătească!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *