“Depinde de tine! It’s up to you!”

Pe Maria am cunoscut-o recent, prin intermediul unor alţi colegi. Mi-a atras atenţia spiritul ei activ, corect, modul in care se dedică unei munci de voluntariat doar ca să fie răsplatită de zambetul unor copii cu puţine şanse.

Cred că nu ne-am întâlnit întâmplător. Într-un timp destul de scurt am facut proiectul pentru acest eveniment, într-un timp destul de scurt am completat colecţia de produse, am muncit mult, ne-am piedut nopţi, am investit sufleteşte pentru a le oferi copiilor – beneficiari ai asociaţiei – o altă perspectivă şi sperăm, alte oportunităţi.

Aşteptăm ca şi alţi oameni din zona Clujului să se implice în astfel de proiecte şi nu numai. A munci, chiar dacă pro-bono, pentru alţii care se află în dificultate e un lucru mininat; iar după cum spunea Părintele Dumitru Stăniloae:”Decât să staţi degeaba, mai bine munciţi „degeaba”!”

Asociaţia Another Way vă invită în perioada 9-10 iulie,  între orele 12-22 în L’Atelier Cafe (memo 9, la etaj) la:

Expoziţie de produse handmade cu vânzare

Expoziţie photovoice pe tema „Descoperind toleranţa” (lucrări realizate de beneficiarii asociaţiei, tineri cu şi fără deficienţe de vedere,  împreună cu voluntarii)

Concert caritabil Emeric Imre şi Ionuţ Mangu – marţi 10 iulie, orele 21:00 – intrarea liberă

Contact: www.anotherway.ro / office@anotherway.ro

Asociaţia Another Way = persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, nepartizană politic; acţionează în beneficiu public si comunitar; organizaţie în principal de servicii, iar secundar militantă.

Misiune: sprijirea persoanelor vulnerabile cu şi fără deficienţe senzoriale, în vederea dezvoltării şi valorificării potenţialului maxim al fiecărui individ, integrării sociale, inserţiei pe piaţa muncii şi egalităţii de şanse.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)