Skip to content

3 Comentarii

 1. Ioana
  aprilie 17, 2016 @ 11:22 am

  Doamne ajuta!
  Am si eu nevoie de un sfat si nu pot apela la nimeni altcineva. Am cunoscut un baiat pe care l-am placut si iubit enorm, insa dupa ce l-am cunoscut mai bine mi-am dat seama ca nu este nici pe departe ceea ce imi doresc ca relatie. Mai mereu ne certam, el se simte bine cu mine si ma vrea de sotie, insa de 2 luni eu plang zilnic si sunt din ce in ce mai trista, astfel incat tot ce am simtit pentru el s-a dus. In momentul de fata pot zice ca stau cu el doar pt ca e dependent emotional de mine si ca prin felul asta il pot ajuta in diverse probleme, unde ca simpla prietena nu as fi putut-o face.
  Ce este moral sa fac? Sa stau in continuare cu el, sperand ca in timp, se va schimba in bine si il voi placea iar, sau sa renunt la el? Sa il parasesc, ar ramane singur, l-as rani enorm si l-as distruge emotional. Pe langa asta, nu pot gasi un baiat pe placul meu pentru ca aceia, ori sunt casatoriti deja, ori merg pe calea calugariei…. iar eu voi ramane singura, fara sa mai imi fac familie. Daca stau… o fac mecanic pentru ca sunt trista langa el si in plus, am un sentiment ca gresesc. Intr-un fel ii inteleg comportamentul, altul in locul lui, cu aceleasi probleme ar fi fost mult mai rau… insa nu este compatibil cu mine,cu idealul meu de baiat. Este prima mea relatie si vazand cum se comporta incep sa generalizez si sa prin repulsie fata de toti baietii. Daca l-as parasi nu as mai vrea relatii in viata mea, oricum inainte sa il cunosc pe el eram convinsa 90% sa merg pe calea calugariei.

  Reply

 2. constantin1993
  aprilie 17, 2016 @ 6:23 pm

  @Ioana_i: „”Sa stau in continuare cu el, sperand ca in timp, se va schimba in bine si il voi placea iar, sau sa renunt la el? „” Aceeasi greseala o fac femeile abuzate psihic sau fizic de barbatii lor, ramanand cu ei pana in ultima clipa crezand ca ei se vor schimba.Nu stiu gravitatea situatiei tale, dar eu iti dau un sfat din punctul de vedere al unui barbat, daca el abuzeaza de tine emotional si psihic, pana la cel fizic nu e decat un pas.

  „‘Este prima mea relatie si vazand cum se comporta incep sa generalizez si sa prin repulsie fata de toti baietii.”‘ Nu stiu ce varsta ai, dar daca esti tanara si ai toata viata inainte, asta nu inseamna ca la o simpla piedica nu trebuie sa te ridici, si nu, nu toti barbatii sunt la fel.

  Reply

 3. Dan Ilie Baterica
  aprilie 18, 2016 @ 1:00 pm

  Decizia asta trebuie sa o iei cu inima nu cu creierul. Ori tu acum gandesti, analizezi, te framanti, incerci sa aprinzi un foc stins cu apa si gheata. Daca inima ta iti spune ceva trebuie sa o asculti. Eu am fost parasit de o fata care nu avea nimic pt mine si eu o iubeam enorm, Am suferit,m-am inschis in mine, m-am insingurat , am gresit ca nu am vb cu nimeni despte asta da asta e…. mi-am vazut de studii si de munca in continuare. E bine insa sa vb cu niste apropiati ai lui ca sa il sprijine daca e chiar asa afectat emotional si va trece peste despartire mai usor. Casatoria e o decizie care o iei pt toata viata si nu poti porni la asa drum lung daca nu esti 100% sigura. Mai e si posibilitatea ca el sa joace teatru pur si simplu…. Astazi adevarul e o floare rara pe cale de disparitie

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *