Căutăm un designer pentru proiectele online ale asociației Ortodoxia Tinerilor

Dragilor, în acest moment pentru proiectele online ale asociației lucrează zilnic / săptămânal o mână de oameni, deși la anul împlinim 10 ani de existență. Dintre aceștia doar un singur designer, ? care este deja ocupat cu multe… familie, tabere, site-uri, etc.

De aceea căutăm un designer voluntar care să ne ajute la proiectele pe care le avem în lucru, și să fie parte din echipa noastră pe termen lung.

Pentru început ne-ar fi de mare folos ajutorul la citatele biblice de pe site-ul biblia.citateortodoxe.ro dar și la prelucrarea coperților de carte pentru, sperăm, viitoarea bibliotecă online „Fericiți cei Prigoniți”.

Muncă este destulă și pentru site-ul ortodoxiatinerilor.ro: afișe pentru tabere și conferințe, bannere, infografice și altele.

Dacă știi să folosești Photoshop și Illustrator și ți-e drag designul, atunci trimite-ne un email la asociatia@ortodoxiatinerilor.ro sau dă-ne un telefon la 0740.004.215 și intră în echipa noastră.

Dacă știi să folosești și Adobe After Effects și Adobe Premiere atunci e și mai bine, căci ne poți ajuta să facem și filmulețe cu citate video, și alte prezentări video de folos.

Ce îți oferim?

  • Bucuria de a participa la proiecte folositoare de suflet pentru oameni.
  • Bucuria de a-i ajuta pe tineri și nu numai, să se apropie de Dumnezeu și să-și cunoască Creatorul.
  • Bucuria de a cunoaște oameni noi și a-ți face prieteni.
  • În rest Domnul Hristos se va ocupa de plata lucrătorilor Săi și le va răsplăti așa cum știe El mai bine, aici și în viața ce vine.

(Claudiu Balan)

(Visited 1 times, 1 visits today)