Skip to content

2 Comentarii

 1. Carol
  aprilie 18, 2013 @ 5:02 pm

  Doamne ajuta Teodor, multumesc ca ai facut lumina in acest caz, trebui sa spuna cineva cum stau lucrurile. Poate vede si organul oficial al patriarhiei si preia si ei acest articol sa stie sa se apere, pentru ca din pacate nu am reusit sa vad vreunul care sa o faca.

  Fara sa suparare si sa nu va fie spre sminteala unora dar asta e adevarul, in loc sa cerem ce e al nostru, am ajuns sa stam sub masa, sa zambim frateste catolicilor,de dragul politicii internationale,asemeni politicienilor, le zambim si acceptam tot, si nimeni nu stie sa isi ceara drepturile, aici duce ignoranta, asa ne manipuleaza toti si ne spala pe creier cu ideologiile lor, asa ne mint altii ca suntem cumani si dezgroapa ins fintele morminte voievodale sa caute dovezi, sa primim cavaleri de la malta si ritualurile lor la mormantul lui Stefan, si altele asemeni, toate din nestiinta si confuzie,asa lucraza satana.

  Acum doi de zile eram la serviciu, de ziua micii uniri a lui Cuza, si dupa slujba oficiala de la patriarhie, acelasi lucru acuzator , precum ca banii mergeau la calugarii greci, il aducea, chair patriarhul tarii….. ce sa mai spunem,daca insasi intaiul statator nu stie sa spuna lucrurilor pe nume, chair daca stie adevarul,sa nu faca sminteala,apoi ce sa mai zicem de altii….

  Purtatorul de cuvant al patriarhie spune ca avortul e permis in caz de incest, iar la o disputa in driect cu Laura Andresan, unde abera vrute si nevrute despre avort si biserica, nu stia ce sa mai zica, l-a lasat fara replica o pornografista semianalfabeta, practic l-a bagat sub masa….

  Fratilor, e nevoie sa stim adevarul, e mai importand ca oricand, circula atata informatie si in mare foarte falsa, sau partial adevarata, mai riscanta decat cea falsa.
  Vedem la posturi de televiziuni cand vin reprezentati romano-catolici iar prezentatorii nsotri ortodocsi se pleaca in fata lor si accepta cand le spune ca ei au avut de suferit, ca ale lor sunt pamanturile si trebuiesc despagubiti,ca aproape daor preotii lor au suferit. La Garantat % vine un reprezentat al tiganior sa spuna ca noi nu ne putem plange, ca nu am suferit deportari si prigoane, in schimb ei da……

  Cum se poate fratilor, in tara noastra, nici macar in cuvant nu mai stim sa purtam un razboi ?????

  Reply

 2. Claudiu Balan
  aprilie 18, 2013 @ 7:26 pm

  Așa-i Carol.
  Dar pentru a ști să dăm răspuns ar trebuie ca în fruntea instituțiilor să fie oamenii cei mai de seamă ai țării, și nu descurcăreții și managerii.

  Oamenii buni stau smeriți deoparte.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *