Skip to content

10 Comentarii

 1. Laura-optimista
  iunie 25, 2010 @ 2:22 pm

  Întrebare
  Doamne-ajută!
  Ce este „doctrina generaţiei spontane”?
  Mulţumesc.

  Reply

 2. admin
  iunie 25, 2010 @ 2:54 pm

  „Aceasta teorie zice de exemplu ca daca se formeaza un lac dupa ploaie in lac apar automat, spontan, indivizi de broaste si de pesti. Teoria mai zice ca daca lasi carnea sa se strice apar automat in ea viermi. Teoria mai zice ca daca pui porumb intr-un hambar apar automat acolo soareci. Indivizi ce sunt creati direct adulti, din senin, fara mama si fara tata.”

  Citeste aici ca sa te lamuresti: http://www.stiintaazi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3049:istoria-biologiei-detronarea-teoriei-generatiei-spontane-a-animalelor&catid=168:istoria-biologiei&Itemid=124

  Reply

 3. Laura-optimista
  iunie 25, 2010 @ 8:46 pm

  Admin, mulţumesc mult pentru răspuns.
  Doamne-ajută!

  Reply

 4. Bogdana
  iunie 26, 2010 @ 8:03 am

  gasiti pe youtube sau pe vimeo daca dati cautare la google „Dictatura pseudo-stiintei” o conferinta la Filarmonica din Satu Mare purtand acelasi nume. Ioan Vladuca organizeaza si in alte orase conferinte!

  Reply

 5. mihaela
  septembrie 3, 2010 @ 10:07 pm

  pe cand o conferinta despre dictatura pseudo-stiin
  Doamne ajuta sunt mihaela din pitesti si as dori se stiu daca se poate face o conferinta cu pr Ioan Vladuca si in pitesti si cum as putea lua legatura cu dansul.

  Reply

 6. admin
  septembrie 3, 2010 @ 10:42 pm

  Salut Mihaela,

  Noi am preluat textele parintelui dintr-o carte scrisa de sfintia sa. Nu-l cunoastem personal si nu stim nici cum putem lua legatura cu el.

  Doamne ajuta!

  Reply

 7. Sebastian
  septembrie 4, 2010 @ 8:00 am

  „Nu putem sa acceptam ca un ‘picior divin’sa ni se puna in prag”

  Doamne iarta-ma! Dar oamenii astia sunt nebuni, asta inseamna sa fi om de stiinta? Sa filozofezi aiureli si sa ridici fanteziile la rang de adevar!?
  Pe ce lume am ajuns sa traim! O lume guvernata de minciuni, o a doua cetate a Sodomei, o lume care uraste tot ceea ce tine de Dumnezeu…
  O lume obsedata de pacat, de degradare, de autodistrugere, de rau, de ura, de invidie, de haos….

  Oare de ce ne mai tine Dumnezeu?

  O lume fara nici un scop, o lume in care iluziile ne domina viata. Ne credem zeii dar suntem doar niste viermi insemnificativi, fara Dumnezeu.

  Tot ceea ce reprezenta ‘ a fi om’ s-a dus pe apa sambetei. Am ajuns ca niste virusi care distrugem tot ceea ce ne iese in cale. Asimilam tot, distrugem tot, schimbam tot echilibrul naturii.

  Din cat am observat eu in viata aceasta cu cat un lucru este mai oribil cu atat este mai adevarat. Iar faptul ca o buna parte din umanitate va fi condamnata la iad ESTE ADEVARAT!!

  Doamne, de ce lasi Tu minciuna sa ia locul adevarului?! Oare cati oameni au deznadajduit pentru ca nu au auzit niciodata de Dumnezeu, de biserica sa ci au disperat cugetand la absurditatea universului promovat de ‘inteleptii’ acestei lumi infecte.

  „Omul fara Dumnezeu este un animal rational care vine de nicaieri si pleaca spre nicaieri” P. Tutea

  Reply

 8. Guest
  septembrie 4, 2010 @ 11:54 am

  Sebastian, lumea nu este infecta, ci infectata de cei care ii slujesc cu entuziasm celui rau; dar pt ca cel rau este in aceste vremi dezlegat si alearga in voie pe pamant, si cu mare harnicie, ca sa rataceasca pe cat mai multi, iar antihristul si-a trimis duhul sau in lume, si lumea il primeste spre pierzarea ei, nu ne mai putem mira de nimic !
  Dar, sa ne purtam sarcinile unul altuia pe cat putem, sa ne rugam unul pentru celalalt pe cat putem, si sa rabdam pe cat putem, iar ce nu putem noi, poate Domnul.
  Doamne ajuta !

  Reply

 9. Guest
  septembrie 4, 2010 @ 12:02 pm

  Domnul Ioan Vladuca a scris cateva carti pe care eu le-am gasit recomandate pe siteul atitudini.com, iar pe autor l-am auzit intro conferinta spunand ca mai are de scris cateva carti, si eu am inteles ca in conferinte va merge cand v-a termina lucrarile, sau lucrarea inceputa; deci, sa-i citim cartile, ca ne spune acolo ce avem de facut.
  Doamne ajuta !

  Reply

 10. Veronica
  septembrie 4, 2010 @ 9:22 pm

  Doamne, Te rugam ,fie-Ti mila de noi si scoate-ne din intunericul dens in care traim!Amin!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *