Dima Maria Cristina:”Am cunoscut baieti care au renuntat sa mai vorbeasca cu mine”

Sf Apostol Pavel spune foarte frumos intr una dintre epistolele sale (Corinteni , 6 ; 12 -20):

„Fugiti de desfranare! Orice pacat pe care il va savarsi omul este in afara trupului. Cine se deda insa desfranarii pacatuieste in insusi trupul sau nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfant care este in voi , pe care Il aveti de la Dumnezeu si ca voi nu sunteti ai vostri? Caci ati fost cumparati cu pret! slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul vostru si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu „.

Dar, din nefericire, nu toti aud cuvintele Sfantului Apostol Pavel. Este cunoscuta slabiciunea firii omenesti, dar omul este inzestrat de catre Dumnezeu cu posibilitatea de a alege intre bine sau rau, virtute sau pacat, vesnicie sau vremelnicie si fiind pe deplin responsabil de faptele sale.

In ceea ce ma priveste, am cunoscut baieti care au renuntat sa mai vorbeasca cu mine, treptat, sau am renuntat eu, cand au aflat ca nu mi doream placerea vremelnica, ci voiam sa avem mai intai binecuvantarea lui Dumnezeu, Care le randuieste pe toate lucrurile dupa folosul nostru.

Dar, din fericire sunt multi tineri care nu considera demodate aceste concepte si cred in pastrarea fecioriei pana la casatorie. Dumnezeu sa ne ajute pe toti si sa ne dea putere sa traim dupa voia Lui cea sfanta. Amin! Doamne ajuta! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si puruea si in vecii vecilor! Amin!

(Visited 5 times, 1 visits today)