Skip to content

8 Comentarii

 1. crash
  martie 18, 2011 @ 9:49 am

  [quote]prea nu ne vine să credem că ea[ MOARTEA] poate fi şi cert a noastră, ci tot numai a cert a altora.[/quote]

  EU O ASTEPT CU NERABDARE…PT CA NU AM NICIO MOTIVATIE DE A TRAI

  Reply

 2. Guest
  martie 18, 2011 @ 10:01 am

  re:
  crash,

  "EU O ASTEPT CU NERABDARE…PT CA NU AM NICIO MOTIVATIE DE A TRAI"

  Asta este deznadejde, si este de la cel rau. Cheama ajutor din cer care sa-l alunge pe cel rau, si apoi va veni nadejdea.
  Iertati !
  Doamne ajuta !

  Reply

 3. crash
  martie 18, 2011 @ 10:05 am

  @Anonim
  usor pt fratia voastra…

  Reply

 4. Guest
  martie 18, 2011 @ 10:48 am

  crash,

  CATREN
  (L.Blaga)

  Usor nu e nici cantecul. Zi
  si noapte – nimic nu-i usor pe pamant:
  caci roua e sudoarea privighetorilor
  ce s-au ostenit toata noaptea cantand.

  Reply

 5. ellena
  martie 18, 2011 @ 7:18 pm

  …Mda, nu prea invatam noi din necazul altuia, spunem: da ce, noi nu suntem langa mare ,in zona noastra nu sunt cutremure, sau mai rau: i-a pedepsit Dumnezeu pentu reaua credinta ori, vie moartea cand o veni eu sa traies bine in prezent, nu ma mai gandesc eu acum la moarte doar nunt tanar! Gresit ,caci Dumnezeu ne poate pierde ‘cat ai zice peste’ dar, ne rabda indelung asteptand sa ne intoarcem, insa noi cum suntem impietriti la inima nu mai vedem’ semnele’ pe care El ni le da, asteptam sa vina potopul ca sa credem in ceea ce ni se spune in toate bisericile , da asa e am ajuns ca cei din vremea lui Noe, poate mai rau…
  "…privegheati si va rugati ca nu stiti ziua nici ceasul in care va veni Fiul omului"…Doamne ajuta!

  Reply

 6. Ana
  martie 19, 2011 @ 1:38 pm

  Crash, tu treci printr-o perioada dureroasa. Sfaturi ti se pot da o multime, insa nici unul dintre noi nu traieste acum durerea ta, ci doar ne-o putem imagina in functie de durerile prin care si noi am trecut in viata. Spune in gandul tau din tot sufletul tau: [b]Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul"[/b] Si spune-o mult, mult, pana adormi, pana cand uiti de durerea ta. [b]Nu intrerupe rugaciunea[/b]. Suntem in postul Mare si rugaciunea e de mare folos. De ai prin preajma o biserica ortodoxa, mergi si te inchina la icoana Maicii Domnului.

  Maicuta Domnului sa-ti linisteasca sufletul tau incercat

  Credinta in Dumnezeu, in Maica Domnului e cea care ne scoate din deznadejde si din orice durere.

  In urma cu cateva zile

  Reply

 7. Laura-optimista
  martie 20, 2011 @ 1:19 pm

  Da, dar…
  Da, vom muri… dar vom învia! 🙂
  Doamne ajută!
  Multă bucurie întru Domnul tuturor!

  P. S. Este deosebit de impresionantă situaţia din Japonia… Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru salvarea semenilor noştri din acea ţară. 🙁 🙁 De asemenea, să ne rugăm Domnului, pentru ca cei mult încercaţi din Libia să redobândească pacea şi libertatea.

  Reply

 8. Ana
  martie 20, 2011 @ 10:00 pm

  Bravo Laura
  Laura, ma bucura si in acelasi timp ma infioara pasajul scris de tine. In ultima vreme ma gandesc la acele cuvinte din rugaciunea de dupa spovedanie.. sa stiu ca mor si nu mai fac pacatul..

  Referitor la Japonia, parintele Iustin Parvu spune intr-un interviu pe vimeo despre nefirescul intamplat acolo cu trenuri, masini, oameni, inghititi de apa. Nici nu avem curaj sa gandim in profunzime ce s-a intamplat cu adevarat acolo.

  Ma gandesc ca nu exista pacat care sa nu aiba legatura cu noi, si implicit cu trupul nostru. Deci tot pacatul din lume are legatura cu neinfranarea trupului.

  Am scris raslet, dintr-o sumedenie de ganduri care-mi vin legate de intamplarile din lume si de viata noastra in Hristos. Sa ne rugam si pentru cei din Japonia. Biserica ortodoxa din Japonia a transmis un mesaj catre noi ortodocsii, sa-i pomenim in rugaciunile noastre

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *