Direcția 5 – muzică, nu zgomot!

Pentru că săptămâna trecută am discutat despre moralitatea precară și josnică promovată de unii „artiști” din muzică, prin versuri și videoclipuri, astăzi vreau să vin cu un exemplu pozitiv.

Direcția 5 este o trupă pop-rock care reușește să promoveze o muzică de calitate, cu mult bun-gust. Cu multa pasiune și talent, Directia 5 implineste 19 ani de activitate muzicală.

Într-un timp când unii pseudo-artiști caută succesul cu orice preț, melodiile lor rămânând în top câte 2-3 luni, alții compun muzică de calitate, pe care o poți asculta cu bucurie și peste 20 de ani. Când unii se dau peste cap să-și adapteze stilul muzical cât mai aproape de muzica de club, alții demonstrează că unele genuri muzicale nu se vor învechi niciodată, și asta pentru că există oameni cu suflet, talentați, care ating inima celor care-i ascultă, îndiferent de timpurile în care trăiesc.

Poate că unii tineri nu știu că muzica nu înseamnă doar ”bași” și ”înalte” ci și versuri și mesaj. Oamenii se exprimă prin muzică, transmit ceva, încearcă să-i convingă pe ceilalți prin linia melodică și versuri de lucruri pe care auzite altfel nu le-ar fi acceptat.

Direcția 5, împreună cu alți artiști din România, reușesc să promoveze muzica, nu zgomotul.

Muzica e o împletire tainică între linia melodică, versuri și talentul artiștilor, iar finalitatea mesajului depinde mult de calitatea acestei combinații.

Direcția 5 este printre puținele trupe din România care nu promovează desfrâul și imoralitatea sexuală în videoclipurile sale.

Astăzi, când ”artiștii” în vogă se folosesc de sex ca să vândă, Direcția 5 se folosește de bunul simț.

Doar cine nu vrea, nu dă de muzică bună.

(Claudiu)

Mai jos am postat 3 videoclipuri ale lor:

(Visited 4 times, 1 visits today)