Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

"Venind ei în Capernaum, s-au apropiat de Petru cei ce strâng darea (pentru Templu) şi i-au zis: Învăţătorul vostru nu plăteşte darea? Ba, da! - a zis el. Dar intrând în casă, Iisus i-a luat înainte, zicând: Ce ţi se pare, Simone? Regii pământului de la cine iau dări sau bir? De la fiii lor sau de la străini?

El I-a zis: De la străini. Iisus i-a zis: Aşadar, fiii sunt scutiţi. Ci ca să nu-i smintim pe ei, mergând la mare, aruncă undiţa şi peştele care va ieşi întâi, ia-l, şi, deschizându-i gura, vei găsi un statir (un ban de argint). Ia-l şi dă-l lor pentru Mine şi pentru tine."

(Evanghelia după Matei, Capitolul 17, versetele 24 - 27)

Reînviem astăzi o secţiune de articole care mie personal îmi este foarte dragă: Discursuri în Sfânta Scriptură. Aşa cum am început-o prima dată nu a stârnit prea multe discuţii. Acum vom încerca o altă abordare. Vom publica texte din Scriptură şi vom comenta pe marginea lor, fiecare aşa cum le înţelege, cu scopul ca pâna la urmă să ne luminăm toţi şi Cuvântul lui Dumnezeu să prindă rădăcină în inimile noastre şi apoi să dea rod.

Vă invit să participaţi la discuţii: cu ideile voastre, cu ideile sfinţilor părinţi, cu citate ale teologilor sau ale altor personalităţi. Important este să percepem cât de adâncă este Sfânta Scriptură şi ce mult folos aduce fiecăruia dintre noi. Nu vă invit la o discuţie academică, pretenţioasă, ci la una ca între prieteni la un ceai.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești