Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Părintele Ciprian Negreanu tâlcuiește pilda celor 10 fecioare din capitolul 25 din Evanghelia după Matei. Înregistrare din seara de 30 oct. 2016, din biserica studenților din Campul Babes Bolyai de la Cluj.

Extras din discursul părintelui: "Asta ai voit, asta ți se dă. Asta ai căutat, asta primești. Fiecare va primi ceea ce a căutat. Numai că, în afara lui Dumnezeu, orice altceva cauți devine în timp nesuferit, devine iad. Orice lucru, orice gând, orice faptă, orice care care nu-L are în spate pe Dumnezeu, îți devine obositor, plicticos și până la urmă îți devine chin. Un lucru fără de Dumnezeu nu-ți poate da odihnă în veșnicie, îți dă o vreme... ți se pare că te satistface... dar până la urmă îți devine chin. Sufletul omului nu are orizont în lucrurile limitate, se înăbușă..."

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești