Dispariția unor infracțiuni sau atenuarea pedepsei pentru ele în Noul Cod Penal Român (Legea 286/2009), intrat în vigoare de la 1 feb. 2014.

Doamne ajută!

Trimit tuturor celor interesaţi un studiu juridic comparativ între vechiul şi noul Cod Penal, care a intrat în vigoare de la 1 februarie 2014, din care se vede dispariţia sau atenuarea pedepsei pentru unele infracţiuni care aduceau atingere vieţii sociale.

Mai concret, se dezincriminează prostituţia, cerşetoria, se liberalizează avortul, se pedepsesc simplele corecţii fizice aplicate copiilor de părinţi etc. Acest studiu este realizat cu speranţa de a aduce o contribuţie de specialitate la mişcarea pro-vita, pro-Familie şi pro-Normalitate din România, pentru vremurile care vor veni peste noi.

Revistele, publicaţiile şi materialele misionare de la noi au mai multă nevoie de o fundamentare juridică, de luări de poziţie mai bine documentate. De aceea, acesta poate fi o sugestie şi un început. Materialul poate fi folosit în mod liber, şi poate fi distribuit fără nici o restricţie de drept de autor, după cum se va socoti de cuviinţă. Se recomandă însă utilizarea unor astfel de materiale în cadrul unor strategii adecvate pentru societatea civilă creştină, care să aibă discernământul şi maturitatea necesară.

Vă mulţumesc şi Dumnezeu să ne întărească pe toţi în mărturisirea Adevărului în timpuri de anormalitate!

Materialul îl puteți downloda dând click pe linkul de mai sus sau îl puteți citi în fereastra de mai jos:

(Visited 10 times, 1 visits today)