Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Duminică pe 29 iulie 2012, noi românii suntem chemați să ne exprimă opinia în privința suspedării actualului președinte al României, Traia Băsescu.

De ani de zile politicienii care ne conduc se ceartă aproape zilnic și vorbesc mereu în numele nostru, crezând că vorbesc în numele majorității. Instituțiile statului sunt în conflict, așa cum n-au mai fost niciodată. Toți se ocupă de atacuri, acuze, jocuri politice și mai puțin de a conduce țara așa cum ar trebui.

Mulți dintre noi suntem nemulțumiți, din diferite motive, în privința clasei politice românești, dar nu facem nimic, sau facem prea puțin pentru a schimba ceva în țară.

Vă încurajez să participați la referendum și să vă exprimați opinia după cum considerați mai bine, cu Da sau cu Nu. Cu cât participăm mai mulți cu atât reprezentații clasei politice vor înțelege mai bine mesajul nostru și se vor conforma, oprindu-se din speculații.

Dacă majoritatea va vota Nu, atunci actualul președinte va avea legimitatea puternică a susținerii poporului și Parlamentul României va trebuie să accepte alegerile noastre. În această situație președintele țării trebuie să învețe să conviețuiască amiabil și constructiv cu reprezentații legitimi ai Parlamentului spre binele țării.

Dacă majoritatea va vota Da, atunci ne vom alege alt președinte pe care-l vom legitima să ne susțină interesele pe următorii 5 ani.

Dacă la vot vor veni mai puțin de 50% din cetățenii cu drept de vot ai țării atunci, referendumul nu se validează. În acest caz certurile dintre politicieni vor izbucni și mai puternic și vom trăi iarăși luni de zile de atacuri și acuze, care vor fi în detrimentul țării.

Votul e singurul nostru mijloc de a ne implica direct în deciziile țării! Folosiți-vă de el!

Cine se plânge de răul din țară dar nu votează, acela nu vrea să-și asume realitatea așa cum este ea, și visează la o clasă politică sfântă și fără de păcat.

Oriunde ați fi, la mare, la munte, în străinătate, vă îndemn să vă exprimați votul!

Votul vostru poate aduce liniște în țară, evitând astfel interminabilele discuții!

A fost o campanie electorală foarte acidă, violentă pe alocuri, cu tot felul de acuze dure de ambele părți. Personal, m-am săturat să aud discutându-se doar despre un singur subiect, vreau să aud că politicienii discută despre viitorul tinerilor, despre crearea de noi oportunități de muncă pentru ei, de stimularea lor de a rămâne în țară, de a le oferi un apartament mai ieftin pentru a stimula căsătoriile dintre tineri și implicit familia.

Un creștin adevărat, este un om responsabil, care se implică și își ajută țara la greu. Un creștin adevărat nu stă pe margine fluierând și înjurând pe alții, ci își suflecă mâinile și pune mâna să schimbe ceva.

Deprindeți-vă cu acest drept atât de valoros al unui cetățean: votul! Cu cât îl veți folosi mai bine și mai des cu atât lucrurile vor fi mai clare în clasa politică. Trebuie să fim un popor cu voință unitară în mod consatnt, deoarece un popor care nu are voință este unul manipulabil. Un popor care nu se interesează de cine va fi condus și cum va fi condus ajunge în timp o simplă populație.

Rugați-vă lui Dumnezeu pentru toți conducătorii țării noastre, că mare nevoie au de ajutorul Lui!

Rugați-L pe Dumnezeu să rânduiască ce este mai bine pentru mântuirea noastră a românilor, și a întregii lumi.

(Claudiu)

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești