Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Servicii oferite:
Asociaţia Auci aşi propune să ajute (în mod gratuit) cât mai mulţi tineri (băieţi) cu amputaţii din România.

Descrierea fundaţiei
Asociaţia Auci-Tineri pe picioare


Bună ziua,

Mă numesc Dedulescu Cristian locuiesc în Bucureşti şi sunt colaborator al Asociaţiei Auci. Menţionez că sunt o persoană cu handicap locomotor, handicap pe care l-am dobândit în urma unui accident rutier.

Aflându-mă în această situaţie cunosc destul de bine situaţia grea prin care trece o persoană cu amputaţii şi care are nevoie de o proteză.

Din postura de colaborator al Asociaţiei Auci v-aş ruga ca împreună cu dumneavoastră să facem cât mai cunoscut acest proiect “TINERI PE PICIOARE” prin intermediul presei locale, televiziuni locale, radioului local cât şi prin lipirea de afişe sau fluturaşi, pentru a fi accesibil cât mai multor băieţi cu amputaţii din toată ţara.

Vreau să vă aduc la cunoştinţă că există în România de peste 6 ani proiectul TINERI PE PICIOARE care se adresează băieţilor cu vârste cuprinse între 20-40 de ani, dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic, care în urma unui eveniment traumatic au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o protezã (proteze) ÎN MOD GRATUIT.

Menţionez că printre aceste cazuri se pot afla şi băieţii care în lipsa banilor sau a neajunsurilor de zi cu zi au fost nevoiţi să meargă la CERŞIT pentru ar avea o viaţă mai uşoară. Ştim cu toţi ca în România o persoană cu handicap este foarte greu acceptată în societate şi mai ales de angajatori.

Asociaţia Auci prin proiectul TINERI PE PICIOARE vrea să ajute aceşti băieţi neajutoraţi şi amaraţi să poată obţină proteza sau protezele de care au mare nevoie pentru a fi mai independenţi.

Proiectul TINERI PE PICIOARE are scopul de a-i ajuta pe tinerii români lipsiţi de membre, de a efectua demersurile şi procedurile medicale necesare pentru obţinerea protezelor de înaltă calitate estetică şi funcţională.

O proteză costă foarte mult pentru că este ca o maşină. Asociaţia AUCI oferă proteze GRATUIT fiabile pentru că băieţii sunt tineri, iar acestea trebuie să-i ţină o viaţă, Proiectul “TINERI PE PICIOARE” a luat naştere în iunie 2005 şi de atunci de la un an la altul au fost ajutaţi din ce în ce mai mulţi băieţi romani cu amputaţii.

Asociaţia Auci este deja în colaborare cu: Facultatea de Bioinginerie Medicală (IAŞI), Fundaţia Solidaritate şi Speranţă (IAŞI), Asociaţia Handicapaţilor Fizic Satu Mare (AHFSM) Satu Mare, Asociaţia Îl giocattolo per la România Parma/Anina.

Pentru mai multe detalii:

Dedulescu Cristian

Mobil: 0762.300.688

Fix: 021.451.18.47

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești