Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români organizează prin filialele sale din toată țara următoarele conferințe:

ASCOR Galați

ASCOR București

- 15 noiembrie 2012 - ÎPS Serafim Joantă, Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei și Europei de Nord, va susține în București conferința cu tema: "Construirea unei societăți. Asumarea propriului rol", la invitația ASCOR București în Amfiteatrul Mare al Spitalului Universitar de Urgență, București, orele 18:00.

- 18 noiembrie 2012 - Pr. Nicolae Tănase va susține la București, la Casa de Cultură a Studenților, ora 18.00, conferința cu tema: "Încrederea în prietenie și căsnicie."

- 25 noiembrie 2012 - Pr. profesor Gheorghe Holbea va susține în București, la Casa de Cultură a Studenților, ora 18.00, conferința cu tema "Spiritualitatea creștină în viața și opera lui Mircea Vulcănescu."

- 28 noiembrie 2012 - Pr. profesor Ioan Caraza va susține în București, la Casa de Cultură a Studenților, ora. 18.00 conferința cu tema: "Spiritualitatea Părintelui Stăniloae și actualitatea propunerii Mitropolitului Nicolae Bălan al Ardealului de înființare a unei Societăți Biblice Ortodoxe în România."

- 9 decembrie 2012 - Pr. Stareț Iustin de la Mănăstirea Oașa va susține o conferință în București la invitația ASCOR București. Încă nu am aflat locația și ora la care se vor desfășura.

ASCOR Timișoara

16 noiembrie 2012, ora 19.00 - ASCOR Timișoara vă invită la Conferința cu tema „Credința și mântuirea în lumea contemporană”. Invitat este arhim. Ambrozie Iurasov din Rusia și locul desfășurării este Aula Magna a Universității de Vest.

ASCOR Cluj

15 noiembrie 2012 - ASCOR Cluj vă invită la Conferința cu tema „Credința și mântuirea în lumea contemporană”. Invitat este arhim. Ambrozie Iurasov din Rusia. Întâlnirea participanților va avea loc la Catedrala Mitropolitană la ora 18.00 unde vom participa împreună la slujba vecerniei urmată apoi de un cuvânt de învățătură. Conferința va avea loc la ora 20.00 în Amfiteatrul Facultății de Chimie (Parcu Mare - Str. Arany Ianos, nr.11).

ASCOR Oradea

27 noiembrie 2012 - ora 18.00 - Pictorul Sorin Dumitrescu va susține conferința cu tema: "Divina procedură a facerii lumii", care va avea loc la Biblioteca Universității.

ASCOR Brașov:

În data de 17 noiembrie 2012, ASCOR Brașov vă invită la concursul internațional Crosul "15 noiembrie" ediția a XXIII-a. Crosul se va desfasura pe traseul parcurs de brașoveni la 15 noiembrie 1987: S.C. ROMAN S.A. (start), Calea Bucuresti, Spitalul Judetean,Bulevardul 15 Noiembrie, Prefectura Brasov (sosire) Crosul este deschis tuturor categoriilor de participanți.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești