Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Sunt conștientă că de la mine nu fac nimic, dacă nu este Dumnezeu cu mine nu pot nimic, dovadă stau stările de depresie pe care le am, dar când sunt bine atunci știu că Dumnezeu este cu mine și vreau să le arăt și altora pe Dumnezeu din mine, prin starea mea.

Singura mea dorință este să-L mărturisesc pe Dumnezeu și îmi dau seama că pot dacă sunt bine sufletește. Nu vreau să țin pentru mine bucuria pe care mi-o dă Dumnezeu, vreau să-L mărturisesc pe Dumnezeu cu tot ce sunt eu, cu privirea, cu zâmbetul, cu vorba încurajatoare.

Odată mi-a zis o colegă (greșind pentru că era agitată cu lucrările ei): "Tu ești nădejdea mea... "

Și i-am zis: "Nu, nu, Doamne-Doamne este nădejdea ta... eu nu sunt decât botezată..." adică Dumnezeu lucrează prin mine și eu nu fac decât să dau curs lucrării Lui prin zâmbetul meu și prin cuvântul meu pe care tot de la Dumnezeu le am...

Pur și simplu vreau să-L fac cunoscut pe Dumnezeu oamenilor, vreau să aibă nădejde în El și astfel să-I cunoască bucuria. Cred că este singura mea dorință în această lume. Eu nu pot nimic fără Tine, Dumnezeule... Tu îmi dai totul: respirația, mersul, zâmbetul, cuvântul... Tu ești bucuria mea, Dumnezeule, Te rog, lasă-mi Duhul Tău în mine, lasă-mă să răsuflu cu Suflarea Ta, Dumnezeule, cu Duhul Tău... Doamne.

Uneori îmi dau seama că este Duhul Sfânt în mine, și câtă lumină face Duhul Tău când vine în mine... și Îl simt că doar puțin mă atinge, este atât de puțin în mine, dar simt cum ceilalți Îl percep... Iar eu nu fac nimic, doar zâmbesc și dau curaj de viață, dar nu dau de la mine, de la Dumnezeu dau, tot ce trece prin mine, tot ce dau din mine, de la Dumnezeu sunt, de la Dumnezeu le dau.

 

Numai bine,

(Anonim)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești