Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Acum câteva zile a fost lansat site-ul milostenie.ro din osteaneala a doi credincioși râvnitori din Biserica noastră. Este un portal creștin ortodox dedicat milosteniei, unde inițiatorii își doresc să se întâlnească cei care au nevoie de ajutor cu cei care pot ajuta.

Este un portal unde veți găsi anunțuri de într-ajutorare venite din partea unor persoane cu probleme medicale, din partea familiilor cu probleme materiale, din partea mănăstirilor și parohiilor care sunt în curs de a construi o biserică pentru sufletele credincioșilor din localitate, sau din partea așezămintelor sociale care oferă sprijin copiilor, bătrânilor, sau persoanelor defavorizate și care au nevoie mâncare, haine, materiale de construcții sau bani. Deasemenea tot aici veți găsi și locuri de muncă oferite de diferiți creștini, unde cei intersați se pot angaja. Pe lângă toate acestea veți mai găsi și alte modalități prin care oamenii își oferă ajutorul celor interesați.

Vă încurajăm să-l folosiți la nevoie, atât când aveți ceva de oferit, cât și atunci când aveți nevoie de ceva anume. Deasemenea vă încurajăm să recomandați acest site și familiei, prietenilor sau cunoștințelor dumneavoastră, care sunt în situația de a oferi ceva sau de a fi în lipsă.

Site-ul nu percepe niciun comision și nu afișează publicitate, și nu are caracter comercial. Este o inițiativă gratuită, venită din inima milostivă a unor oameni care vor să-și ajute semenii. Echipa din spatele acestui site a lucrat 6 luni pentru a-l finaliza.

Este un site în care și noi am pus suflet și din acest motiv vi-l recomandăm ca pe un proiect de al nostru.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești