Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Gardul de lemn nu poate să ţină înăuntru curiozitatea căţeilor. Câţiva dintre ei m-au văzut şi dau din cozi pe parcă ar vrea să-şi ia zborul până la mine. Mă apropii de poartă spre căţeii aceştia care vor să-şi facă datoria de a iubi şi să se joace cu mine.

"Sărut mâna, ce mai ziceţi?" Doamna Doina zâmbeşte matern, iese pe lângă căţei şi îmi deschide. Ea e sufletul care are grijă de ei toţi, poartă spre căţeii aceştia frumoşi. Când intri, te simţi ca un copil, îţi vine să te joci cu animăluţele astea. Dar nu totul e atât de roz.

Doamna Doina are grijă de vreo 50 de căţei singură. Practic, şi-a transformat casa şi curtea într-un adăpost pentru animale. Îi iubeşte şi îi ajută. Cincizeci de căţei, un singur om. Grija atâtor suflete a slăbit-o, are nevoie de ajutor pentru animăluţe.

 

Hai şi tu până la ea, e glumeaţă, veţi avea ce va povesti. Orice ajutor e bun pentru adăpostul căţeilor, vine iarna. Ia unul dintre ei acasă şi te vei alege cu un prieten pe viaţă. Te va face să zâmbeşti zilnic. Dacă nu poţi face asta, treci pe la doamna Doina măcar. Ajut-o cu puţină mâncare pentru căţei. E singură, vei aduce multă bucurie.

Se află cu toţii lângă Bucureşti, în Adunaţii Copăceni, poarta către căţei e deschisă. Sun-o pe doamna Doina la 0727.386.856, ajutorul tău e important pentru animăluţe. Apropos, aici te aşteaptă şi vreo câteva pisicuţe.

(Adrian Țuțu)

Există și un cont în care puteți să o ajutați:

Ionita Elena

RO56 CECE C001 9462 6453 0911  

CEC Bank SA,

Sucursala Obregia, Sector 4, Bucuresti

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești