Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Homeopatia este un subiect foarte controversat atât la noi în țară cât și în Grecia. Din lipsă de cunoaștere sau dintr-o abordare pripită și nu de puține ori pătimașă, nu s-a putut crea până acum o platformă de dialog între cele două ”tabere” pro-homeopatie și anti-homeopatie, prin care să se tragă concluzii comune, de folos pentru toată lumea. Sperăm totuși că în timp lucrurile se vor limpezi și pe meleagurile noastre. În acest sens, conferința ”Ortodoxia și Homeopatia” are menirea de a aduce în discuție experiența vastă a Bisericii Ortodoxe Ruse în legătură cu homeopatia.

Pentru confirmarea participării la eveniment, vă puteți înscrie aici: https://www.facebook.com/events/795689440499063/?pnref=story

Detalii mai jos:

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești