Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Hristos a înviat!

Dragilor, pe 12 mai, Radio Ortodoxia Tinerilor împlinește un an și jumătate de când emite pe internet. În ultimele luni am încercat să aducem din ce în ce mai multe materiale audio de calitate, pe care le-am preluat de la Radio Trinitas, Radio Lumina și Radio Dobrogea, plus altele pe care le-am preluat de pe Youtube.

Pentru că numărul ascultătorilor a crescut, radioul nostru devinind mai cunoscut printre tinerii apropiați de Biserică, am vrea să venim în întâmpinare lor și să-i putem ajuta să asculta Radio Ortodoxia Tinerilor și de pe telefon. De aceea ne-am gândit să realizăm o aplicație specială pentru Android și una pentru iOS.

Pentru că nu ne pricepem la acest lucru, vă cerem ajutorul vouă, cititorilor noștri. Poate sunt printre voi persoane care lucrează în IT și se pricep la acest lucru, voluntar. Aplicația o vrem a fi simplă, cu un buton de play, unul de stop, și unul de volum. Și cam atât.

Mulțumim mult pentru ajutor.

Ne puteți contacta la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0740.004.215.

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești