Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne ajută !

Cu bucurie vă anunțăm că între 18 și 27 septembrie se va desfășura tabăra studențească națională Părintele Teofil Părăian cu tema „Evocarea Părintelui Nicolae Steinhardt” la Schitul Sf. Ioan Evanghelistul Găbud, jud. Alba. Tabăra face parte din ciclul de tabere studențești naționale organizate de Sf. Mânăstire Oașa și Schitul Sf. Ioan Evanghelistul împreună cu A.S.C.O.R.. Cu această ocazie, A.S.C.O.R. Timișoara vă invită să luați parte la tabără sau să o promovați pe cât vă stă în putere. Cazarea și masa sunt asigurate gratuit.

Scopul acestei tabere este să învățăm cum să trăim în Hristos după frumosul exemplu al părintelui Nicolae Steinhardt, nădăjduim cu ajutorul lui Dumnezeu să îndeplinim acest obiectiv.

Doamne ajută și numai bine,

Studenții din A.S.C.O.R. Timișoara

Pentru înscrieri luați legătura cu

Ramona - 0755.626.472, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Larisa - 0769.230.673, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești