Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Festivalul Tânărul Botoșănean (25-27 septembrie 2015)

Posted by Ortodoxia Tinerilor on Monday, September 21, 2015

Dragi tineri vă invităm să luați parte la festivalul „Tânărul Botoşănean” organizat de ATOR Botoșani. Mai jos puteți vedea mesajul lor:

"Suntem un grup de tineri entuziaşti, responsabili, dornici de a fi de folos şi de a fructifica la maxim talanţii pe care i-am primit. Valorile noastre sunt: credinţa în Dumnezeu, familia, iubirea de ţară şi neam, educaţia şi cultura, sănătatea, iubirea de frumos şi libertatea. Ne-am reunit sub denumirea de ATOR (Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Români) pentru a aduce bucurie pe chipul aproapelui şi pentru a face un pas spre împlinirea spirituală.

Ne dorim să fiţi alâturi de noi în zilele de 25 - 27 septembrie la evenimentul „Tânărul Botoşănean”, organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfnţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Cu prilejul acestui eveniment, 400 de tineri iubitori de credinţă, neam şi tradiţie, prieteni din mai multe judeţe ale Moldovei, vor participa la activităţi religioase, culturale, de cunoaştere, de recreere cu scopul de a dobândi noi prieteni, noi abilitâţi şi puţin timp pe care să-l înveşnicim.

Înscrieri şi detalii la telefon: Elena: 0747.143.773 Alexandra: 0757.124.689"

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești