Skip to content

4 Comentarii

 1. Iulia
  decembrie 9, 2009 @ 8:42 pm

  Foarte frumos articolul..chiar mi-a placut foarte mult.
  Doamne ajuta!

  Reply

 2. alex grig
  decembrie 10, 2009 @ 7:52 am

  Cred ca daca e cineva care ne desparte de dragostea lui Dumnezeu aceea suntem noi caci prin pacatele noastre il alungam pe bunul Dumnezeu de la noi! Dar sa nu uitam cata bucurie este in cer la intoarcerea celui ratacit. Deci asemenea fiului risipitor sa ne intoarcem la Tatal nostru si sa cadem la picioarele Lui si sa ii cerem iertare!

  Reply

 3. ADA
  decembrie 12, 2009 @ 11:44 am

  „Doamne, oare cine mă desparte de iubirea Ta, dacă nu, eu? Unde, altundeva Te pot găsi dacă nu în inima mea?”
  Atunci cand inima noastra devine indiferenta la cei saraci,la cei bolnavi,la cei care ne cer ajutorul,cei pe care i-am putea ajuta intr-un fel sau altul….atunci suntem departe de Dumnezeu,de aceea se zice ca „unde va fi comoara ta,acolo va fi si inima ta”.Starea launtrica a noastra,ne apropie sau ne departeaza de Dumnezeu.Debeaba citim acatiste multe,aprindem multe lumanari…facem fel de fel de ritualuri care ne asigura ca ne implinesc dorintele,daca INIMA nostra,SUFLETUL nostru este..rece.

  Reply

 4. daniela
  decembrie 15, 2009 @ 4:28 pm

  Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ,,chiar daca noi ne departam de Dumnezeu,El nu se departeza de noi”.
  vedeti,fratilor,cat de bun si rabdator poate fi Domnul?caci, ,,Iata,stau la usa si bat.De va auzi cineva glasul Meu si va deschide,voi intra la el,voi cina cu el si El cu Mine”.
  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *