Skip to content

4 Comentarii

 1. Oana
  iunie 11, 2009 @ 8:23 am

  Multumim Doamne Iisuse Hristoase pentru jertfa Ta, pentru Taina Sfintei Spovedanii, fara de care eram morti.Maica Domnului sa-i lumineze si pe cei care nu s-au marturisit, sa mearga degrab ca nu se stie sfarsitul fiecaruia dintre noi!Iertare!

  Reply

 2. admin
  iunie 11, 2009 @ 9:00 am

  Am trait cu sufletul la gura fiecare cuvant din visul acesta. Am avut si eu o asemenea intamplare. Era 4 dimineata si deodata a tunat foarte tare afara, incredibil de puternic, si m-am trezit din somn deodata foarte speriat si cu o mare frica… Imi dadusem seama ca ceva s-a intamplat si auzeam si alte tunete si atunci am zis ca gata vine sfarsitul lumii, atunci il simteam pe Dumnezeu prezent si simteam toate pacatele mele si imi parea rau ca am tot amanat sa le las… Am inceput sa ma rog de frica si sa cer iertare.
  N-am mai putut adormi, acumulasem o frica incat imi bateam inima mult mai tare decat de obicei. Intamplator dupa ce m-am trezit am citit cateva capitole din Apocalipsa. Cand citeam aveam siguranta ca totul va fi exact asa cum scrie, si ma inspaimantam si mai tare.

  Reply

 3. ionutz
  iunie 11, 2009 @ 1:06 pm

  Eu am patit intr-o seara sa visez venirea Domnului(visul fusese asa:vedeam in jurul meu un mare cutremur fiind inauntru unei cladiri care statea sa se darame si apoi am vazut pe Domnul venind pe norii cerului si…si cand m-am trezit claudiu m-a apucat un sentiment de tristete profunda caci simteam cum pacatele mele m-ar fi osandit in acel moment…Nu voi uita niciodata sentimentul acela…care ma cuprinsese….Poate a fost un semn sa imi schimb viata mea…si s-a schimbat…:-)

  Reply

 4. admin
  iunie 11, 2009 @ 9:57 pm

  Ce frumos! Sunt periculoase visele, tb sa ne pazim sa credem tot ce visam. Majoritatea viselor sunt din patimi sau de la cel rau.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *