Doamne, Te caut pentru că e atât de dulce căutarea!

Doamne,Te caut!
Sunt un suflet pribeag si pelerin prin lumea asta; merg inainte pentru ca asa simt,chiar daca uneori nu vad drumul;poate ma ratacesc;poate cad;dar ma ridic si merg inainte.Nu e usor,dar Tu, Doamne ma iei de mana si ma ajuti sa merg;e atat de frumos drumul cu Tine, Doamne,chiar daca uneori nu Te simt,stiu ca Tu esti langa mine.
Pe drum intalnesc pasari si fluturi,simt mireasma florilor,aud susurul apelor,admir culorile cerului pentru ca toate imi vorbesc de Tine, Doamne. E atat de frumos!
Pasiii mei se mai  pierd pe carari intunecate sau nebatatorite si atunci ma simt neputincios,dar Tu imi arati Lumina,ma iei de mana si ma ajuti sa merg mai departe.
Doamne,T e caut pentru ca e atat de dulce cautarea!

 

4205210-mdDoamne, Te caut!

Sunt un suflet pribeag si pelerin prin lumea asta;  merg inainte pentru ca asa simt,chiar daca uneori nu vad drumul; poate ma ratacesc; poate cad; dar ma ridic si merg inainte. Nu e usor, dar Tu, Doamne ma iei de mana si ma ajuti sa merg; e atat de frumos drumul cu Tine, Doamne, chiar daca uneori nu Te simt, stiu ca Tu esti langa mine.

Pe drum intalnesc pasari si fluturi, simt mireasma florilor, aud susurul apelor, admir culorile cerului pentru ca toate imi vorbesc de Tine, Doamne. E atat de frumos!

Pasiii mei se mai  pierd pe carari intunecate sau nebatatorite si atunci ma simt neputincios, dar Tu imi arati Lumina, ma iei de mana si ma ajuti sa merg mai departe.

Doamne, Te caut pentru ca e atat de dulce cautarea!

(Monica)

(Visited 7 times, 1 visits today)