Skip to content

10 Comentarii

 1. DanielaG
  mai 5, 2010 @ 8:39 am

  Frumoasa povestea voastra de dragoste Ana-Maria, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra!

  Reply

 2. nalia 28
  mai 5, 2010 @ 10:21 am

  Sa luam aminte …))0

  Reply

 3. omp
  mai 5, 2010 @ 9:53 pm

  Dea Domnul ca viata voastra sa fie plina de lumina si aici si „dincolo”!

  Reply

 4. jhoallina
  mai 10, 2010 @ 10:13 am

  Imi place povestea voastra, sa aveti ajutor de la Dumnezeu in tot ceea ce faceti. Doamne ajuta.

  Reply

 5. Maria
  mai 10, 2010 @ 10:28 am

  imi place ce a scris Ana-Maria, mai ales povestea de la final, cu toate ca acolo e ceva ce nu concorda cu ce stiu eu. ea scrie: “E usor a te casatori, dar e greu a face o FAMILIE!”. Sunt deacord ca e greu a face o familie, dar e greu si sa te casatoresti.
  nu-i deloc usor, dimpotriva!
  iar daca ne gandim ca a te casatori inseamna a intemeia o familie, putem vorbi o viata intreaga despre asta.
  eu as fi spus asa: „e o minune mare sa te casatoresti, dar si mai mare minune este sa mentii casnicia, viata de familie.”

  Reply

 6. Ana-Maria
  mai 11, 2010 @ 2:24 pm

  Cand am spus ca e usor a te casatori ma refeream intr-un fel si la cei care se casatoresc asa de dragul de a o face fara sa o ridice la rangul de Taina. Asta e mai greu de inteles pentru multi dintre noi:sad: Asa e e greu sa te casatoresti dar eu am zis ca e usor din perspectiva asta. Ma bucur ca ti-a placut povestea noastra.Am uitat sa precizez ca articolul e o continuare a unui alt articol postat tot aici pe OT.( https://www.ortodoxiatinerilor.ro/2010/02/doi-straini-se-cunosc/ )Doamne ajuta!

  Reply

 7. Florian
  mai 29, 2010 @ 11:42 pm

  DOI STRAINI SE DESPART … ADIK S AU DESPARTIT…ADIK NE AM DESPARTIT…poate pt ca am cazut cand ne am intalnit … Dumnezeu stie.. i mi cer iertare…

  Reply

 8. Anesti
  mai 30, 2010 @ 11:08 am

  CRED CA DUMNEZEU ESTE BINECUVANTAREA TUTUROR, SA IL RUGAM DAR SA NE BUCURE INIMA INTAMPINANDU-L CU ORICE GRIJA, CU ORICE DURERE, CU ORICE INTRISTARE SI SA LUAM AMINTE: DUMNEZEU NE IUBESTE, NOI „DOAR” TREBUIE SA IL PRIMIM IN INIMILE NOASTRE DUPA ORICE INCERCARE!

  Reply

 9. Ana-Maria
  mai 30, 2010 @ 12:14 pm

  Dumnezeu ar lucra cu noi, ne-ar calauzi pe drumul dreptatii si al sfinteniei dar pacatul mic sau mare ne impiedica sa ne rugam lui si sa-i auzim chemarea. De aceea ne mai incearca uneori dar tot de la El primim si puterea de a trece peste ispite si greutati. Asa s-a intamplat si cu noi…dragostea noastra trebuia incercata. Ne-am certat si ne-am despartit dar in rugaciunile noastre am spus „Faca-se voia Ta”…si ne-am impacat :-). Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului nostru Iisus Hristos ca sa ne unim si mai mult ca impreuna sa depasim orice necaz sau suparare. Doamne ajuta!

  Reply

 10. Florian
  mai 30, 2010 @ 12:17 pm

  asa e ne am impacat .. slava Domnului .Domane ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *