Mâncare pentru oamenii săraci din Galați. Citește poveștile lor pe scurt. (Campanie Paști 2020)

Dragilor, suntem într-o perioadă tulbure a vieții noastre, și unii dintre noi au destule rezerve ca să se poată întrețină, dar alții nu, și se chinuie să găsească ceva de mâncare pentru ei și familiile lor. De aceea au nevoie de sprijin din partea noastră. 

Așa cum știți, asociația noastră ajută, prin donațiile voastre, constant câteva familii și persoane necăjite, majoritatea din Galați dar și din alte localități, dar în această perioadă lucrurile s-au înrăutățit pentru ei, căci persoanele care sunt disponibile să-i ajute sunt din ce în ce mai puține, resursele fiind limitate pentru toată lumea. În vremurile de sărăcie, cei săraci suferă și mai mult decât cei cu venituri medii și peste medie.

Vă cer ajutorul în numele lor, ca să-i sprijinim cu ce putem, măcar să aibă bani să-și cumpere ceva de mâncare, să-și plătească utilitățile, să-și cumpere lemne pentru căldură, și obiecte de igienă. Vine Învierea Domnului și se cuvine nouă și mai mult să-i ajutăm.

Mai jos o să las aici o listă a persoanelor pe care le susținem și pe scurt povestea lor, fără a le da numele:

  • o familie cu 7 copii (de la 3 la 16 ani), mama divorțată își crește singură copiii din alocație și serviciul ei la o spălătorie, dar în această perioadă a fost trimisă în șomaj tehnic, cu șanse mari să fie dată afară. (Galați)

  • o familie cu 2 copii (9 și 10 ani), ambii părinți șomeri, tatăl a rămas fără muncă la sfârșitul anului trecut și de atunci nu a reușit să-și mai găsească, cu atât mai puțin acum în această perioadă când economia e în recesiune puternică. Se chinuie zilnic să-și asigure hrana. (Filești, Galați)

  • o familie cu 5 copii (7-15 ani), ambii părinți șomeri, tatăl bolnav, trăiesc într-o casă sărăcăcioasă fără venituri. (Buzău)

  • o văduvă care locuiește cu băiatul ei cel mare, bolnav, și trăiesc din pensia ei foarte mică, în condiții de sărăcie cruntă, fără căldură și fără apă caldă de ani de zile, fără mâner la ușa de la intrare. (Galați)

  • o femeie în apropierea vârstei de pensionare, fără pensie, fără venituri, trăiește în sărăcie de pe azi pe mâine, dar cu credință în Dumnezeu. (Galați)

  • o familie în care și soțul și soție sunt în scaun cu rotile și suferă de afecțiuni care-i împiedică să muncească și să câștige un salariu. Trăiesc din indemnizațiile sociale. (Galați)

  • oameni ai străzii care strâng din gunoaiele orașului câte un sac mare de sticle de plastic și-l duc la reciclat și primesc pe el 20-30 de lei, după o muncă istovitoare.

  • un băiat orfan, care muncește dar e în pericol să fie dat afară, stă într-o casă a CFR-ului sărăcăcioasă undeva prin București. Face foamea în fiecare zi. (București)

  • un bătrânel bolnav care locuiește împreună cu mama lui bătrână în condiții mizere, și stă și cerșește zilnic. (Galați)

Iar lista ar mai putea continua, dar mă opresc aici. Acești oameni o dată la săptămână sau la 10 zile mă contactează pentru a-i ajuta cu ceva de mâncare. În imagine sunt doi dintre copiii uneia dintre familiile de mai sus.

Dacă vreți să donați pentru a-i ajuta o puteți face astfel:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Puteți dona și prin Paypal astfel:

Puteți  să ne transmiteți adresa dumneavoastră de email, pentru a vă ține la curent cu informații și fotografii despre felul în care i-am ajutat pe acești oameni sau statusul tipăriturilor noastre.

Vă putem deasemenea oferi datele de contact ale acestor familii dacă vreți să-i ajutați în mod direct.

Datele de contact ale noastre sunt:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații.

Vă mulțumim mult pentru ajutor!

Doamne ajută!

(Visited 21 times, 1 visits today)