Skip to content

11 Comentarii

 1. cin
  august 12, 2009 @ 10:39 am

  …da,am mai citit o data aceasta minunata intamplare pe undeva…si azi am recitit-o din nou si parca am gasit in ea ,iarasi, ceva minunat…

  Reply

 2. admin
  august 12, 2009 @ 12:25 pm

  Si mie mi s-a parut minunata. Mi-a placut cel mai mult cand zice ca „Dumnezeu ma iubeste ca sunt al lui”!!! … asta e singurul motiv

  Reply

 3. florinm
  august 12, 2009 @ 7:22 pm

  Da… Minunat!
  Multi vedem dragostea Lui Dumnezeu, dar continuam sa pacatuim, nu ne oprim, ne multumim sa amanam pe altadata pocainta… De ce oare??? Ma intreb si eu de ce sunt unii atat de slabi, incat cu toate ca „vad” nu fac nimic si pot pierde totul, de sub nasul lor, de sub ochii lor.
  E ca si cand ai avea ocazia sa-ti recapeti sanatatea doar urmand un anume tratament despre care stii ca are rezultatele garantate, dar nu o faci. Ne place, oare, sa bolim? Doamne, ajuta-ne sa fim sanatosi! Trupeste si sufleteste.

  Reply

 4. florinm
  august 12, 2009 @ 7:29 pm

  Am vrut sa spun ca exemplele noastre palpabile ca viata vesnica e ceva real (deci si chinurile iadului) sunt sfintii. Cinstea in care i-a pus pe ei Domnul ar trebui sa ne fie noua pilda vie ca „dincolo” ne asteapta ceva, rasplata sau pedeapsa, dupa caz, a vietii noastre aici.
  Cei care am vazut sfinte moaste, care am simtit mireasma lor, care am dobandit ajutor prin mijlocirea sfintilor, ar trebui sa fim de neclintit. Dar diavolul e viclean, si noi suntem grabnic ascultatori gandurilor aducatoare de „placere” – fie ea fizica, intelectuala sau „spirituala”.
  Nu exista placere in afara unei vieti dupa Voia Domnului, dupa exemplul sfintilor Sai.
  Sfintii sunt aceia care ne arata CALEA, credinta pe care trebuie sa o urmam. E atat de simplu!
  Doamne, ajuta!

  Reply

 5. Adriana
  august 13, 2009 @ 2:08 am

  Exceptional!!

  „“Parinte, ce sa fac ca sa ma mîntuiesc?”

  ” “Iarta pe toti, din tot sufletul”. […] “Si nu vorbi despre nimeni de rau”. […] “Daca faci acestea, poti sa te mîntuiesti” „

  Altfel spus: „Si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostrii” si „nu judeca si nu vei fi judecat”.

  Si intr-adevar, inca si mai minunat:

  „Dumnezeu este si El este dragoste. Eu stiu ca El ma iubeste, eu nu stiu pentru ce El ma iubeste, eu sînt betiv si, ce sa mai spun, sînt cel mai murdar om din lume. Dar cred ca El ma iubeste pentru ca eu sînt al Lui. Si el pe fiecare om îl iubeste asa.”

  Slava Domnului pentru o asemenea descoperire!!

  Reply

 6. Georgiana
  august 13, 2009 @ 9:12 am

  de unde sunt acestea adriana?
  cumva vorbele Parintelui Cleopa?

  Reply

 7. Adriana
  august 13, 2009 @ 3:27 pm

  Despre ce cuvinte ma intrebi Georgiana? Caci nu am citat decat crampeie din articolul de mai sus semnat Savatie Bastovoi, si am adaugat doua citate din Evanghelia dupa Matei, cuvinte care rezuma aceeasi idee de cum sa ne mantuim…

  Reply

 8. Eu
  ianuarie 29, 2011 @ 7:28 pm

  Foarte frumoasa cartea "-)ragostea care ne sminteste!"

  Reply

 9. un taciune
  mai 9, 2011 @ 5:59 pm

  CERUL SI PAMANTUL VOR TRECE DAR CUVINTELE MELE VOR TRECE

  Reply

 10. RDF
  mai 9, 2011 @ 6:10 pm

  NU vor trece!

  Reply

 11. Emanuela
  mai 9, 2011 @ 8:26 pm

  Mie imi place aici:
  "… singurele pe care îi place sa le pronunte. Eu stiu ca Dumnezeu este dragoste si eu stiu ca El este" – Dumnezeu este dragoste si dragostea este El, pentru ca am simtit dragostea Lui si o simt si acum.
  Dumnezeu nu se cunoaste , ci se simte!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *