Skip to content

5 Comentarii

 1. Vasi
  august 13, 2010 @ 9:32 am

  Superbe !
  Multumim pentru ele!
  Dar sa stii ca Parintele Arsenie este deja Sfant, si a fost inca din viata sfant, si in inimi poporul l-a canonizat deja ! Asta este cel mai important pas facut catre trecerea lui in sinaxar; urmatorul pas, canonizarea oficiala, e binevenit cat mai repede, dar oricum el este Sfant mare, si la oricine care il cheama vine grabnic in ajutor.
  Inca o data multumim pentru aceste superbe imagini ! Domnul sa va rasplateasca !

  Reply

 2. RDF
  august 13, 2010 @ 11:04 am

  :love: „Minunate sunt lucrurile Tale, Doamne,toate cu Intelepciune le-ai facut”!(Psalmi) :love: si cand ne gandim ca un aparat foto nici nu retine TOATA frumusetea naturii…iar o poza o reda „artificial”, iar nu in intregime:-)Cat de placut sufletului e sa te afli in acele locuri…Cu siguranta ca tot acolo vei gasi si PACEA mult ravnita de sufletele care au un singur scop:MANTUIREA…DOAR atunci vom fi multumiti CAND ne vom intoarce Acasa…la Dumnezeu, parcurgand astfel un circuit si pasind incet, dar sigur , pe „Cararea Imparatiei”. cararea mantuirii…Dumnezeu sa va ajute!

  Reply

 3. adriana
  august 13, 2010 @ 11:22 am

  Bucuria sufletului pe timp de arsita; multumesc pentru acest pelerinaj. am luat un pic si la mine pe blog.

  Reply

 4. Liliana G
  septembrie 26, 2010 @ 4:15 pm

  Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a invrednicit si pe mine impreuna cu sora mea si nepotul meu Adrian sa ajung la chilia Parintelui Arsenie.Nu exista cuvinte pentru a putea descrie ceea ce simti odata ajuns acolo.Poti doar sa plingi ,sa multumesti si sa te rogi!!!Parinte Arsenie si tie Doamne va multumim din inima.

  Reply

 5. vali sobaru
  septembrie 28, 2010 @ 7:39 am

  multumiri
  Multumim Tie Iisuse Hristoase ca ni L-ai dat noua pe Parintele Arsenie ca sa te „picteze” in inimile noastre!”Doamne Cel ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric”…
  Multumiri pentru minunatele clipe parcurse datorita tie la chilia Parintelui. Poate ca pentru mine este unica ocazie sa ajung acolo…Mergeti si la Prislop! La mormintul Parintelui Arsenie.Maine va implini 100 de ani de la nasterea sa intru Hristos Dumnezeul nostru!Mii de multumiri si Dumnezeu sa te ocroteasca in caile tale…
  si o rugaciune catre Parintele Arsenie: Preot Ieromonah Arsenie trimite-mi duhul tau paznic si da-mi sanatate si liniste.Departeaza de la casa mea necazurile si suferintele ca ai Duh Sfint!Amin.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *