Skip to content

8 Comentarii

 1. RDF
  mai 31, 2010 @ 10:12 am

  „Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat!” este un vers frumos de-al lui Lucian Blaga…E gata!!! Totul s-a sfarsit! Plangeti-i pe cei ce nu mai sunt! Stergeti-va lacrimile de rugina intru nadejdea Invierii si vietii vesnice! Amin!!!

  Reply

 2. omp
  mai 31, 2010 @ 10:54 am

  ferice de cei care asculta – inca din copilarie – de Hristos, prin duhovnic… ferice de cei care reusesc sa „guste” din vesnicie oriunde s-ar afla…

  Reply

 3. RDF
  mai 31, 2010 @ 3:47 pm

  Exista argumente rationale pentru dovedirea existentei lui Dumnezeu,…dar libertatea si optiunea sunt la tine! Domnul sa te indrepte! daca tu nu crezi in Dumnezeu, pastreaza-ti gandurile si lasa-i pe altii sa creada…vor veni zile in care doar cei ce cred vor birui!

  Reply

 4. Saurian
  mai 31, 2010 @ 3:49 pm

  Aici foarte multă dreptate. Dar mare este mila lui Dumnezeu că noi nu trăim într-o religie ci în Adevăr şi că Ortodoxia e firea omului ( după cum spunea păr. Rafail Noica ). Oricum mulţumim pentru avertizări.

  Reply

 5. omp
  mai 31, 2010 @ 4:18 pm

  Religia, chiar si daca ar fi fost „creata” doar „ca sa tina sub control masele”, ramane – in sine – ceva bun… Ce s-ar intampla daca fiecare ar face doar de capul sau…??? Am mai putea merge linistiti pe strada ??? …

  Reply

 6. Oana s
  iunie 1, 2010 @ 9:43 am

  draga Carla

  Ai descris atat de frumos in articol satul si biserica si viata din copilarie si mai ales pe parintele Dumnezeu sa-l odihneasca. Mi-a placut mult artilolul tau si am lacrimat citind, pentru ca ai reusit sa aduci emotia pe care am trait-o de atatea ori la tara la inmornantari in duminicile de Pasti,in copilarie cand totul avea alta dimensiune.

  Reply

 7. Tiberiu
  iunie 1, 2010 @ 7:43 pm

  Foarte deosebit articolul..sensibilizeaza prin frumusete

  Reply

 8. ellena
  iunie 3, 2010 @ 4:58 pm

  Minunat articol cred ca se regasesc multi in el…eu da!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *